Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Sacred Nature, Cleansing Balm, 110 ml.

269,00 kr.
201,75 kr.
Varenummer: 7000
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Sacred Nature historien

Comfort Zone, Sacred Nature, Cleansing Balm er en luksuriøs og økologisk rensebalm til dit ansigt og øjenomgivelser. Huden renses effektivt for både forurening og makeup. Comfort Zone, Sacred Nature, Cleansing Balm indeholder Buriti Olie, som er ekstra rig på nærende fedtsyrer. Dette gør at din hud kommer til at føles dejlig blød og smidig. Den får masser af fugt og bliver næret.

Comfort Zone, Sacred Nature, Cleansing Balm er duftfri og oftalmologisk testet, hvilket betyder den må bruges i øjenområdet.

Denne rens henvender sig til ung og moden hud.

100% naturlige ingredienser. Økologisk og vegansk.

26,1% af de samlede ingredienser stammer fra økologiske landbrug.

COSMOS ORGANIC certificeret af Ecocert Greenlife i henhold til COSMOS standard. 

Uden animalsk derivater, silikoner, MGO'er, kunstige farvestoffer.

Comfort Zone, Sacred Nature, Cleansing Balm tages op af krukken med en træspatel. Når den kommer i kontakt med vand bliver den hvid som mælk. Masser den blidt rundt i ansigtet for at rense huden. Skyl herefter af med vand. Gentag gerne 2 gange efter hinanden.

CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OLIE / PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OLIE, AQUA / WATER / EAU, MAURITIA FLEXUOSA FRUIT OLIE, SUCROSEVÆRKVÆRD SOJA OLIE / GLYCINE SOJA (SOJABÆN) OLIE, SUCROSE PALMITAT.

Sacred Nature er en økologisk og vegansk hudpleje serie der henvender sig til den miljøbevidste forbruger. Sacred Nature anvender planter fra deres egne flotte haver. Myrte Blade - Granatæble Skal - Hyldebær er nøje udvalgt til at være grundessensen i denne skønne økologiske serie og de er valgt ud fra kriterierne EFFEKTIVITET og BIODIVERSITET. Selve udvindingen af de aktive ingredienser er foretaget uden kemisk opløsningsmidler ved hjælp af en vandbaseret udvindingsmetode.

Sacred Nature ønsker at skabe regenerering og styrke til huden. Med disse tre grundelementer hjælpes huden med øget oxydering, svækket barriere styrkes og cellefornyelsen øges.

Sacred Nature er:

  • Dermatologisk testet på sensitiv hud.
  • Klinisk effekt bevist.
  • Vegansk.
  • Eco cert

Så sikkert at det passer til alle!

Sacred Nature bruger bæredygtigt emballage, som miljøbevidst design - 100% genanvendeligt.

Papæsken produktet leveres i er lavet af 100% genbrugspap. Etiketten er lavet af 100% genbrugspapir. Glas krukker og flasker og stål/tin låg. 

Sacred Nature donerer 1% af deres omsætning på denne serie til for the Planet, som genplanter skov og fremmer social udvikling i det etiopiske højland.
Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare