Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Skin Regimen, Microalgae Essence, 100 ml.

409,00 kr.
327,20 kr.
Varenummer: 7012
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Skin Regimen - Modgift til tidens livsstil

Comfort Zone, Skin Regimen, Microalgae Essence er en tonic/conditioner og dybdegående essence der hjælper din hud med, at forberede sig på din serum og creme. Du skal tænke på den som en LUKSUS skin tonic der genopretter hudens balance efter kalk i vandet og som samtidig giver huden et fugtboost. Comfort Zone, Skin Regimen, Microalgae Essence føles som en let serum og den baner vejen for de næste produkter du kommer på huden. Den giver din hud en perfekt balance og har en fantastisk duft der giver ro og afslapning til sindet.

Comfort Zone, Skin Regimen, Microalgae Essence har en kølende effekt på huden og giver øjeblikkelig friskhed. Huden revitaliseres og spændinger og træthed lindres.

Vegansk.

Comfort Zone, Skin Regimen, Microalgae Essence dufter mildt af essentielle olier. Den føles som en blanding af vand/gel. Efter huden er renset kommer du denne essence i hænderne og dupper den på huden. Den må komme på overalt, også på øjnene.

Skin Regime serien fra Comfort Zone er et klinisk dokumenteret unisex brand der aktivt modvirker hudens accelererende ældning, som skyldes uhensigtsmæssige valg af livsstil og miljøfaktorer udefra. Serien henvender sig til aldersgruppen 20-55 år, hvis hud rammes af 80% ældning i denne alder.

Skin Regime serien fra Comfort Zone beskytter din hud mod stress den udsættes for fra blandt andet:

Psykisk stress - Forstyrret og for lidt søvn - Skærm stråling - Sukkerindtag - Stille siddende indeliv - Junkfood - forurening.

Skin Regime serien fra Comfort Zone giver dig en renere, sundere og stærkere hud - Længere!

Denne serie er en unisex serie der henvender sig til både mænd og kvinder. Mænd kan med fordel bruge serien hele livet, mens kvinder skal stoppe, når de kommer til menopausen, da huden da vil få brug for noget andet.

Skin Regime serien fra Comfort Zone serien er designet til at møde nutidens stressede hud der får nye behov. Du finder et godt udvalg af boostere og stærkt koncentrerede formler. Skin Regimen anbefaler et tretrinsregime til hudens sundhed og glød.

Rens - Korriger - Beskyt

Skin Regime serien fra Comfort Zone tænker meget over emballagen og derfor er al emballge fremstillet i co2- neutrale produktion. Det er genanvendelige emballager og de er lavet af green PE plast, som er en nedbrydelig polythylen fremstillet af sukkerør.

Skin Regime serien fra Comfort Zone er

Fri for silikoner, syntetisk duft, animalske derivater, mineralolie, kunstige farvestoffer, SLS og SLES. Velegnet til veganere. 

Klinisk dokumenteret effektivitet. Dermatologisk testet.

Lavet i Italien med vedvarende ressourcer. 

Genanvendelig CO2-kompenseret emballage. 

FSC-certificeret papir. 

100% naturlig aroma

Har du periodal dermatitis, rosacea osv så er denne serie ikke sagen.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare