Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Skin Regimen, Enzymatic Powder Peel, 55 gram - Hudpleje, peeling, enzym peeling

325,00 kr.
292,50 kr.
Varenummer: 7011
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Skin Regimen - Modgift til tidens livsstil

Comfort Zone, Skin Regimen, Enzymatic Powder Peel er en enzyme peeling der trænger dybt ned i huden og løsner skidtet. Du vil kunne mærke lidt korn fra papayaen, men det er ikke en scrub. Comfort Zone, Skin Regimen, Enzymatic Powder Peel opløser bindinger mellem de døde hudceller oppe i de øverste hudlag, så vi kommer af med de ophobede og forhornede hudceller, der kan give en grå og trist hudoverflade.

Comfort Zone, Skin Regimen, Enzymatic Powder Peel indeholder blandt andet rismelspulver, papaya enzym og afgiftende detox. Din hud vil blive glattere, mere strålende og få et sundt udseende.

Godt at vide:

  • 64% ingredienser med naturlig oprindelse.
  • Fri fra syntetisk duft, silikoner, SLES, SLS.
  • Velegnet til veganere.
  • Fremstillet med energi fra vedvarende ressourcer.
  • CO2-kompenseret emballage.
  • FSC-certificeret papir.

Comfort Zone, Skin Regimen, Enzymatic Powder Peel er en enzyme pulver der skal holdes tør. Brug hvad der svarer til en ært og lig det i hænderne. Tilsæt så et par dråber vand og skum den op med hænderne. Herefter ligges den på huden i 1 minut. Syntes du den er lidt for stærk kan du i stedet for at blande den med vand blande den med din Cleansing Cream.

Brug den 1-3 gange i ugen. 

CELLULOSE-ACETAT, TALC, GLUCOSE, MAGNESIUMOXID, DISODIUM LAURYL SULFOSUCCINATE, ORYZA SATIVA POWDER / ORYZA SATIVA (RICE) POWDER, NATRIUM LAUROYL GLUTAMAT, DISTARCH PHOSXAT Frugtjuice, CAMELLIA SINENSIS LEAF / CAMELLIA SINENSIS LEAF POWDER, CHLORELLA VULGARIS POWDER, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, ALLANTOIN.

Skin Regime serien fra Comfort Zone er et klinisk dokumenteret unisex brand der aktivt modvirker hudens accelererende ældning, som skyldes uhensigtsmæssige valg af livsstil og miljøfaktorer udefra. Serien henvender sig til aldersgruppen 20-55 år, hvis hud rammes af 80% ældning i denne alder.

Skin Regime serien fra Comfort Zone beskytter din hud mod stress den udsættes for fra blandt andet:

Psykisk stress - Forstyrret og for lidt søvn - Skærm stråling - Sukkerindtag - Stille siddende indeliv - Junkfood - forurening.

Skin Regime serien fra Comfort Zone giver dig en renere, sundere og stærkere hud - Længere!

Denne serie er en unisex serie der henvender sig til både mænd og kvinder. Mænd kan med fordel bruge serien hele livet, mens kvinder skal stoppe, når de kommer til menopausen, da huden da vil få brug for noget andet.

Skin Regime serien fra Comfort Zone serien er designet til at møde nutidens stressede hud der får nye behov. Du finder et godt udvalg af boostere og stærkt koncentrerede formler. Skin Regimen anbefaler et tretrinsregime til hudens sundhed og glød.

Rens - Korriger - Beskyt

Skin Regime serien fra Comfort Zone tænker meget over emballagen og derfor er al emballge fremstillet i co2- neutrale produktion. Det er genanvendelige emballager og de er lavet af green PE plast, som er en nedbrydelig polythylen fremstillet af sukkerør.

Skin Regime serien fra Comfort Zone er

Fri for silikoner, syntetisk duft, animalske derivater, mineralolie, kunstige farvestoffer, SLS og SLES. Velegnet til veganere. 

Klinisk dokumenteret effektivitet. Dermatologisk testet.

Lavet i Italien med vedvarende ressourcer. 

Genanvendelig CO2-kompenseret emballage. 

FSC-certificeret papir. 

100% naturlig aroma

Har du periodal dermatitis, rosacea osv så er denne serie ikke sagen.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med