Evolve, Økologisk Læbepleje / Lip Treatment, 30 ml.

119,00 kr.
Varenummer: 8105
Evolve, Lip Treatment er en vegansk og økologisk læbebalsam der smelter på dine læber og gør dem dejligt bløde og sunde at se på. Evolve, Lip Treatment indeholder blandt andet shea og kakao smør, som genopbygger tørre læber og nærer dem, så de ikke sprækker og får flager. Den dufter dejligt friskt af appelsin og i min klinik afsluttes alle behandlinger med denne læbebalsam, fordi den bare er så dejlig, at få på læberne og må sige at alle elsker den.

Evolve, Lip Treatment anbefales til alle hudtyper.

100% Naturlig

99,00% Økologisk

PH-værdi 6,55

1
+
Tilføj til kurv
Anvendelse
Ingredienser
Evolve Organic Beauty

Evolve, Lip Treatment  påføres læberne efter behov for at give silkeblød hud.

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Theobroma Cacao Seed Butter*, Glycerin*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Water*, Sucrose Laurate, Tocopherol, d-Limonene. *ingredients from organic farming.

Evolve Organic Beauty er et håndlavet hudpleje brand, som indeholder de mest effektive naturlige indholdsstoffer. Alt hvad Evolve Organic Beauty skaber er lavet ved hjælp af naturlige og økologiske olier, udtræk og superfoods fra hele verden. Produkterne er veganske, testes ikke på dyr og laves i små serier for at sikre produktets friskhed.

Evolve Organic Beauty er til dig der ønsker at være sund og gøre hverdagen mere grøn. De køber deres naturlige og økologiske ingredienser fra Fair Trade og bæredygtige leverandører.

De producerer hudpleje til ansigt, krop og hår.