Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Evolve, Radiant Glow Mask, 60 ml.

279,00 kr.
223,20 kr.
Varenummer: 8114
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Evolve Organic Beauty
Evolve, Radiant Glow Mask er en ansigtsmaske, der er en fantastisk til den kombinerede hud, men kan anvendes til alle hudtyper. Denne maske renser og eksfoliserer din hud med de naturlige sukkerekstrakter den indeholder. Huden eksfolieres, så de døde hudceller fjernes og huden er hurtigere til at forny sig selv. Masken har en fugtende og beroligende effekt på din hud. Det bedste ved denne maske er, at huden revitaliserer, så du får en flot glød og en følelse af en ren hud. 

Evolve, Radiant Glow Mask indeholder blandt andet ingredienser som: 

  • Rå kakaopulver og Ler - Det hjælper med at rense huden og giver nyt liv og glød. 
  • Kokosnøddepulver - Efterlader din hud silkeblød og glat og med en fantastisk glød. 

Evolve, Radiant Glow Mask har en dejlig varm duft af vanilje og kan anvendes af alle hudtyper. 


100% Naturlig

85,5 % Økologisk

PH-værdi 4,80

Evolve, Radiant Glow Mask påføres i et tykt lag på en ny renset hud. Lad den virke i 5 minutter på huden og skyl den så væk med varmt vand.
HUSK: Dine hænder er tørre, når du tager masken ud af krukken. Der må ikke komme vand i krukken.

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Glycerin*, Cocos Nucifera (Coconut) Shell Powder, Kaolin, Theobroma Cacao Seed Powder*, Prunus Amygdalus (Sweet Almond) Seed Oil*, Sucrose Laurate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Water*, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract*, Tocopherol, Sucrose Stearate, Sucrose Palmitate. *ingredients from organic farming.

Evolve Organic Beauty er et håndlavet hudpleje brand, som indeholder de mest effektive naturlige indholdsstoffer. Alt hvad Evolve Organic Beauty skaber er lavet ved hjælp af naturlige og økologiske olier, udtræk og superfoods fra hele verden. Produkterne er veganske, testes ikke på dyr og laves i små serier for at sikre produktets friskhed.

Evolve Organic Beauty er til dig der ønsker at være sund og gøre hverdagen mere grøn. De køber deres naturlige og økologiske ingredienser fra Fair Trade og bæredygtige leverandører.

De producerer hudpleje til ansigt, krop og hår. 

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare