Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Evolve, Salicylic Rescue Serum, 30 ml.

239,00 kr.
191,20 kr.
Varenummer: 8111
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Evolve Organic Beauty

Evolve, Salicylic Rescue Serum er en helt fantastisk og naturlig serum, som giver dig med fedtet eller kombineret hud en fantastisk lækker pleje. Den er særligt velegnet til dig, der har problemer med uren og tilstoppet hud. Denne serum trænger dybt ind i huden og giver dig en en ren og klar udstråling, samtidig med at den beskytter dig imod fremtidige udbrud af urenheder og tilstopninger. 

Evolve, Salicylic Rescue Serum indeholder blandt andet: 

  • Pilebark - En naturlig kilde til salicylsyre, som giver cellefornyelsen et boost og eksfolierer uden at irritere din hud. 
  • Acai og Copaiba - Reducerer produktionen af talg og forekomsten af pletter og åbne porer. Det giver en klar, rolig og mat udstråling. 

Evolve, Salicylic Rescue Serum bør ikke bruges af gravide. 

100% naturlig.

82,4% Økologisk. 

Evolve, Rainforest Resque Blemish Serum påføres på en ny renset hud i ansigt, på hals og decolté. Du kan med fordel herefter anvende EVOLVE, TRUE BALANCE LOTION for at undgå uren hud.

Aloe barbadensis leaf juice*, Aqua (water), Salix nigra (willow) bark extract, Pentylene glycol (from sugar cane), Copaifera officinalis (balsam copaiba) Resin*, Glycerin**, Carapa guaianensis seed oil*, Euterpe oleracea fruit oil*, Xanthan gum, Parfum (naturally derived fragrance), Sclerotium gum, Lecithin, Pullulan, Sodium levulinate, Lactic acid, Silica, Linalool, Limonene.

Evolve Organic Beauty er et håndlavet hudpleje brand, som indeholder de mest effektive naturlige indholdsstoffer. Alt hvad Evolve Organic Beauty skaber er lavet ved hjælp af naturlige og økologiske olier, udtræk og superfoods fra hele verden. Produkterne er veganske, testes ikke på dyr og laves i små serier for at sikre produktets friskhed.

Evolve Organic Beauty er til dig der ønsker at være sund og gøre hverdagen mere grøn. De køber deres naturlige og økologiske ingredienser fra Fair Trade og bæredygtige leverandører.

De producerer hudpleje til ansigt, krop og hår. 

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare