Green Etiq, Økologisk og vegansk Tonic til alle hudtyper - FaceTonic Perfecting Toner, 125 ml.

119,00 kr.
Varenummer: 2106

Green Etiq, FaceTonic Perfecting Toner er en opfriskende toner der kan bruges af alle hudtyper. Green Etiq, FaceTonic Perfecting Toner tilfører dine hud fugt, mens den renser. Samtidig har den en op strammende effekt. Green Etiq, FaceTonic Perfecting Toner indeholder kamille der beroliger din hud og dulmer rødmen og så går den ind og modvirker betændelse og tilstoppede porer. Det er vigtigt at bruge en toner, da denne er et transport system for din serum og creme kan komme længere ned i huden.

Certificeret Natrue. 

99,76% af alle ingredienser er af naturlig oprindelse.

95,04% af alle vegetabilske ingredienser kommer fra økologiske landbrug.

Økologisk og vegansk.

Varenummer: 00015

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Anvendelse
Ingredienser
Green Etiq

Green Etiq, FaceTonic Perfecting Toner bruges i ansigtet, på halsen og decolté. For størst effekt anvendes den sammen med Organic Face Cleansing milk.

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract* Triticum Vulgare Germ Oil*, Sodium Hyaluronate, Lavandula Angustifolia Flower Extract*, Glycerin, Citrus Aurantium Dulcis Peel Extract*, Chamomilla Recutita Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Algin, Parfum, Sodium Dehydroacetate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Limonene, Linalool, Geraniol.*From organic farming

Green Etiq er et nyere økologisk hudpleje brand, som står for kvalitet, Etiq og ærlighed. Tine Ejlertsen, som står bag dette økologiske brand har den filosofi, at hvis man ikke kan tåle at spise det, så kan det heller ikke være sundt at påføre din hud.

Green Etiq giver dig kvalitet til fornuftige priser og der er ikke er gået på kompromis med hverken bæredygtighed eller indhold. 

Produkterne er økologiske og der er ikke anvendt animalske råvarer