Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

14 dage har det taget mig, at opnå dette resultat. Jeg har kørt en Fillerina 932 kur på mine øjenlåg, da de er meget tunge. Om aftenen er de så tunge jeg næsten ikke kan se ud og især når det er mørkt er det besværligt. 

Jeg vil indrømme jeg er ovenud tilfreds. Jeg har altid sagt jeg skulle have dem ordnet, når min datter endelig sov igennem, men jeg er så bange for det. Er ikke vild med nåle og knive :-)

Men jeg er så glad nu for normalt presser huden sig ned over øjet, så man ser træt ud og ens øjne føles bare tunge. Det gør de ikke nu! Vil du høre mere, så se med her.


Se resultatet herunder på blot 14 dage:Det er lidt svært selv at tage før og efter billeder, men jeg håber i kan se hvor fint det er blevet. 

Dette er sket på 14 dage, hvor jeg morgen og aften har påført Fillerina 932, Eyes-Eyelids i grad 4. Se den her >>

Det er ikke noget der tager længere tid end normalt og det eneste jeg har skulle ændre i min hver dag er, at skulle skifte et par af mine glas med Faxe Kondi ud med rigtig vand. Det har faktisk været rigtig hårdt, men har virkelig mærket en forskel, så måske jeg skal til at tage mig selv lidt i nakken og få knækket den dårlige vane😂