Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Til dig der ikke har nogle alvorlige problemer med din hud. Du skal kigge her.

Du ønsker måske din hud skal have mere glød, fugtes og beskyttes mere eller blot at pleje den, så den bliver ved med at se ud som den gør nu.

Hvis din hudtype er normal, er din fugtbalance i orden. Der skal meget til før denne hudtype påvirkes. Det er vigtigt man ikke bruger fede cremer på en normal hud, da den slet ikke har brug for det.

Din hud har meget få synlige porer, ofte kun omkring næsen. Du har ingen eller meget få urenheder. Din hud har god og normal blodcirkulation og en frisk og sund kulør.

For at blive ved med at have sådan en dejlig hud kan jeg anbefale dig dette plejeprogram:

 

  • Rens din hud med en Essential Face Wash  >> Se den her
  • Spray conditioner på vatrondel og fordel det i ansigtet  >> Se den her
  • Serum der fugter, opstrammer og giver glød >> Se den her
  • Dagscreme der fokuserer på sund velhydreret hud >> Se den her
  • Peeling der fjerner døde hudceller og renser porerne >> Se den her
  • Solfaktor >> Se udvalget her

 

Lidt om de forskellige produkter og hvorfor de hver især er så vigtige.

 

Cleansing gel eller cleansing milk.

Dette produkt skal rense din hud for solfilter, dagens skidt og snavs og makeup uden at udtørre huden. Den skal være dybderensende og holde hudens fugtniveau oppe.


Conditioner.

Nogle gange vil en conditioner være lidt for stærk i starten for en sart hud, men så snart den er i bedring er det en god ide at få med ind i sit plejeprogram igen. Mange tror fejlagtigt man skal bruge en conditioner for, at lukke porerne efter man har renset huden. Dette er IKKE rigtigt. Hvis du lukker porerne, så er en god serum og creme spild af penge, da den ikke kan trænge ned i huden, hvor den skal gøre underværker.

Conditioneren skal bruges til at få huden i balance og få den stimuleret. Den genskaber den naturlige PH-værdi. Samtidig hjælper den huden med at blive klar til at transportere serum og creme dybere ned i huden.

 

Creme.

Din creme skal bruges til at fylde fugtdepoterne op og trænge hurtigt ind i huden. Den skal beskytte huden og gerne hjælpe med at holde huden stærk og opstrammet.

 

Serum.

Brug en serum for at give et fugtboost og holde linjer og rynker for døren. En serum er vigtig i din pleje rutine, da det er et af de mest koncentrerede produkter, som arbejder med et specifikt mål. På grund af den er så koncentreret vil den gså give gode resultater, så du føler en ændring i din hud.


Solfaktor.

Solfaktor er vigtigt at bruge hele året rundt. Du bliver udsat for UVA og UVB stråler hele dagen lang.

UVA-stråler er dem der forårsager for tidlig aldring i form af rynker og pigmentering. Vi udsættes for UVA stråler over det hele, da de går igennem vinduesglas og bilruder.

UVB er stærkere og er den der kan give solskoldning og hudkræft.

 

Maske.

Der findes mange forskellige slags masker.

  • Creme maske - Er den mest anvendte, da den blot skal sidde på en nyrenset hud i 10-15 minutter og så vaskes af. Det kan den gøre mens dustøvsuger, laver mad eller ser en god film.
  • Leave-On maske - Er til dig der har lidt travlti løbet af dagen. Der påfører du din leave-on maske, når det er sengetid og huden er afrenset. Så sover du med den og vågner med en dejlig blød hud.
  • Sheet maske - Er det nyeste inden for masker og det er en bio-cellulose maske der ligges på huden i 10-15 minutter. Den indeholder serum, så aktivt går ind og hjælper huden. 


Er du interesseret i at få hjælp til, at finde de rette produkter til din hud, så send en mail på info@hudplejeonline.dk. Jeg vil gerne hjælpe, så du får mest muligt ud af din hudpleje.

 

Alt hvad der er skrevet i denne blog, omhandler de produkter jeg forhandler på www.hudplejeonline.dk.