Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Hvis du har en sart hud, har du en hud der ofte reagerer kraftigt på udefrakommende ting. Det kan være vejr og vind eller plejeprodukter.

Huden føles ofte:

 • Brændende
 • Sviende
 • Stram
 • Spændt
 • Rød
 • Irriteret

Din hud har små porer, røde plamager og måske klør den også. Den blusser op, har tørre plamager og kan føles sviende.

Måske du har fået konstateret Rosecea eller Periodal Dermatitis. Så kan du læse mere her >> Rosacea    Periodal Dermatitis

Du må ikke give op for der er hjælp at hente til din hud, så den får det bedre og bliver behagelig at være i igen.

Jeg har lavet et plejeprogram, som hjælper din hud med at komme i balance igen. Den både beroliger og styrker din hud.

Til den sarte og sensitive hud vil dette hjælpe:

 • Rens din hud med en Remedy Cream To Oil   >> Se den her
 • Spray conditioner på vatrondel og fordel det i ansigtet. >> Se den her
 • Serum der dulmer, healer og er beroligende >> Se den her
 • Dagscreme der er antiseptisk og beroliger >> Se den her
 • Dagscreme til vinterbrug der beskytter huden (Ikke til Rosacea) >> Se den her
 • Solfaktor >> Se udvalget her

 

Der er lavet en startpakke, som du kan vælge imellem. Den ene er til forår/sommer og den anden til efterår/vinter, så din hud får mere beskyttelse. Den indeholder 4 fullsize produkter, som kan hjælpe dig.

Læs mere om hvert produkt længere nede.

Lidt om de forskellige produkter og hvorfor de hver især er så vigtige.

 

Remedy Cream to oil er en meget mild rense creme der beroliger din hud. Den fjerner effektivt dagens snavs, makeup og forurening. Comfort Zone, Remedy, Cream-to-oil er til alle hudtyper, men især den sensitive hud der har brug for mildere, men stadig effektive ingredienser. Den renser din hud i dybden uden at udtørre den og så beroliger og blødgør den huden.


Remedy Toner giver din hud øjeblikkelig beroligelse og en dejlig følelse af velvære. Din hud får en følelse af at blive forfrisket og så vil den blive blødgjort, mens den kommer i balance igen. Den kan anvendes af alle hudtyper også dem med hypersensitiv og irritabel hud. Remedy Toner hjælper hvis din hud har en tendens til rødme. Så vil de præbiotiske ingredienser dulme og berolige din hud og du vil føle en øjeblikkelig lettelse. En toner er vigtig efter huden er renset, da det er den der sørger for, at gøre huden klar til at tranportere din serum og creme langt ned, hvor det gør mest gavn.

 

Remedy Defence Cream Efterår/vinter fungerer som et skjold mod kulde  og frost. Brug den som din huds vinterjakke. Skal du på skiferie, arbejder meget ude eller har en meget tør hud er den perfekt. Remedy Defence Cream er en barriere beskyttende creme der beskytter og beroliger huden. Den styrker din hud og laver balance mellem fedt og fugt i huden. Remedy Defence Cream er også til dig der har en meget lav talg produktion eller til dig der døjer med eksem i ansigtet. 


Remedy Cream forår/sommer er en let og hurtig absorberende creme der ikke føles fedtet på din hud. Den er lavet til dig der har en sart og sensitiv hud og måske du har ROSACEA. Men den kan også med fordel bruges af både fedtet, kombineret og normal hud. Den beskytter og genopbygger en sart hud med tendens til at fedte, have udbrud eller hvis du lider af rosacea. Den skaber en positiv bakterieflora på din hud og er uden farve og parfume. Remedy, Cream er god hvis du har en sart akne der skal beroliges inden man kan bruge mere regulerende produkter på huden. Den fungerer som en god, let sommercreme til alle med en sensitiv hud.

 

Remedy Serum er en let formel der trænger hurtigt og dybt ind i huden. Den giver høj beskyttelse og hjælper med at reducere rødmen og den varme blussen huden kan have. Den hjælper huden med at øge forsvaret mod ydre faktorer, der stresser din hud. Har du ROSACEA er dette et vigtigt step i din plejerutine, så din hud får aktivt hjælp. Remedy, Serum styrker, reparere og beroliger huden. Den er rødmedæmpende og din huds barriere styrkes gradvist, så den bedre kan stå imod ydre faktorer.

 

Alt hvad der er skrevet i denne blog, omhandler de produkter jeg forhandler på www.hudplejeonline.dk.