Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Rosacea er en hudlidelse, som du skal have konstateret ved din læge. Den er arvelig og kronisk, men kan også komme ved miljøfaktorer. Det er oftest kvinder i alderen 30-45 år der rammes og i 1 ud af 3 tilfælde har du et familie medlem der også har det.

Det skønnes at omkring 45 millioner mennesker globalt lider af Rosacea.

Rosacea kan man ikke kurere, men du kan kontrollere det!

Det trickes af:

  • Krydret mad
  • Chokolade
  • Vin
  • Sol og vind
  • Lavt immunforsvar
  • Menstruation
  • Mineralsk olie baserede cremer eller fede cremer


Det kommer som regel i 3 stadier.

1. Stadie er en mild og forbigående rødmen og blussen, som ligger sig igen.

2. Stadie er permanent rødme. På kinder, næse og hage er det konstant.

3. Stadie er Jordbærnæsen også kaldet Rhinophyma. Dette kommer oftest ved mænd og betyderat talgkirtlerne på næsen svulmer op.


Det er ikke noget du kan fjerne med hudpleje. Men du kan lindre og holde din hud sund, så det ikke bliver værre.

Jeg har lavet et startsæt til dig, som du kan anvende. Læs meget mere og hvert produkt længere nede. Serien vil styrke og berolige din hud.

I pakken er der 4 fullsize produkter. Solfaktor er der ikke i, da mange har deres egen favorit. Brug høj faktor solcreme og den skal være let i konsistensen.

Lidt om de forskellige produkter og hvorfor de hver især er så vigtige.

 

Remedy Cream to oil er en meget mild rense creme der beroliger din hud. Den fjerner effektivt dagens snavs, makeup og forurening. Comfort Zone, Remedy, Cream-to-oil er til alle hudtyper, men især den sensitive hud der har brug for mildere, men stadig effektive ingredienser. Den renser din hud i dybden uden at udtørre den og så beroliger og blødgør den huden.


Remedy Toner giver din hud øjeblikkelig beroligelse og en dejlig følelse af velvære. Din hud får en følelse af at blive forfrisket og så vil den blive blødgjort, mens den kommer i balance igen. Den kan anvendes af alle hudtyper også dem med hypersensitiv og irritabel hud. Remedy Toner hjælper hvis din hud har en tendens til rødme. Så vil de præbiotiske ingredienser dulme og berolige din hud og du vil føle en øjeblikkelig lettelse. En toner er vigtig efter huden er renset, da det er den der sørger for, at gøre huden klar til at tranportere din serum og creme langt ned, hvor det gør mest gavn.

 

Remedy Cream er en let og hurtig absorberende creme der ikke føles fedtet på din hud. Den er lavet til dig der har en sart og sensitiv hud og måske du har ROSACEA. Men den kan også med fordel bruges af både fedtet, kombineret og normal hud. Den beskytter og genopbygger en sart hud med tendens til at fedte, have udbrud eller hvis du lider af rosacea. Den skaber en positiv bakterieflora på din hud og er uden farve og parfume. Remedy, Cream er god hvis du har en sart akne der skal beroliges inden man kan bruge mere regulerende produkter på huden. Den fungerer som en god, let sommercreme til alle med en sensitiv hud.

 

Remedy Serum er en let formel der trænger hurtigt og dybt ind i huden. Den giver høj beskyttelse og hjælper med at reducere rødmen og den varme blussen huden kan have. Den hjælper huden med at øge forsvaret mod ydre faktorer, der stresser din hud. Har du ROSACEA er dette et vigtigt step i din plejerutine, så din hud får aktivt hjælp. Remedy, Serum styrker, reparere og beroliger huden. Den er rødmedæmpende og din huds barriere styrkes gradvist, så den bedre kan stå imod ydre faktorer.

 

Alt hvad der er skrevet i denne blog, omhandler de produkter jeg forhandler på www.hudplejeonline.dk.