Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Grunden til at jeg har valgt at tage Nimue ind på min webshop!

Jeg er klar over Nimue er lidt anderledes end de andre produkter jeg vælger at ligge på shoppen, men der er en mening bagved. Til hverdag arbejder jeg i min klinik, som kosmetolog og mit brand i klinikken er Nimue. 

Nimue er et stærkt frugtsyre brand og det er så vigtigt at det ikke bare sælges uden grundig og god vejledning. Forleden var jeg til frisør for, at få corona lokkerne opfrisket. Her kommer vi til, at snakke om mit arbejde og jeg fortæller hvad jeg laver. Hun udbryder stolt "Ej jeg bruger også Nimue"!

Jeg spørger hvad hun syntes om det og hun fortæller at hun var lidt træt af, at hun havde fået så meget pigmentering efter det i panden. Jeg spørger hende, så hvilke produkter hun bruger og her er det jeg bliver helt bleg og stille.

Hun bruger ganske rigtigt Cleansing Gel og Conditoner, hvilket er perfekt, MEN så fortæller hun mig at hun bruger Active Lotion. Av min arm! Hun har brugt et fase 2 produkt om dagen, hver dag og uden solcreme.

Jeg forstår godt hun havde fået en mere skør hud. Man må nemlig kun bruge Fase 2 produkterne hver anden aften og skal altid bruge solcreme, når man er på Nimue.

Så vi gennemgik hendes pleje program, hvad hun skulle gøre og hvordan, så nu har hun styr på det. 

Lige nøjagtig sådan et tilfælde her er dem vi, som er Nimue piger er SÅ bange for skal ske. For Nimue er fantastisk og leverer resultater alle elsker, hvis man gør det rigtigt.

Derfor har jeg valgt, at tage det ind på shoppen! Så jeg kan hjælpe, guide og vejlede. Finder du produkterne online med en købsknap kan du være sikker på produkter kommer ikke fra Nimue, men via parallel import og hvem ved så hvad der er i dem. Hvis vi sætter en købsknap på produkterne, så slettes vi som forhandler og kan ikke længere købe produkterne.

Derfor håber jeg du vil tage godt i mod Nimue og om ikke andet vil du få masser af god viden omkring din hudpleje, hvis du følger lidt med.

Ønsker du at komme i gang med Nimue, så vil jeg med glæde hjælpe dig i gang. Udfyld kontakt feltet herunder, så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

Nimue Skin Technology.

Nimue Skin Technology blev grundlagt i  af en ledende sydafrikansk plastik kirurg. Hans unikke behandlingsprincipper revolutionerede hele hudplejeindustrien. Nimue blev til fordi han opdagede at forbedringer i huden før en operation medførte markante forbedringer i healings processen efter operationer.


Nimue's 4 behandlingsprincipper.

Modsat andre produkter er det nu med Nimue muligt at vende tegnene på aldrende hud. Dette sker ved at behandle årsagen og ikke kun symptomerne.

  • Foryngelse 
  • Genopbygning
  • Antioxidation
  • Solbeskyttelse


Nimue er delt op i 4 hudkvalifikationer. Hvilket gør det nemmere at styre ind på huden's udfordringer. Læs mere om dem herunder.

Miljøbelastet - Environmetally damaged skin

Er din hud Miljøbelastet?

Miljøbelastet hud er hud der viser tegn på for tidlig ældning og/eller tørhed på grund af overeksponering for miljøelementer, som forurening, sol og andre stråler.

Du kan se produkter der er gode at bruge her >>

Hyperpigmenteret - Hyperpigmented

Er din hud hyperpigmenteret?

Hud der har en ujævn hudfarve påvirket af biologiske faktorer og / eller eksterne miljøelementer, som graviditet og medicin.


Du kan se produkter der er gode at bruge her >>

Problematisk - Problematic

Er din hud problematisk?

Hud som er olieret, fedtet, har udbrud, forstørrede porer og indkapslinger på grund af hormonel ubalance.

Du kan se produkter der er gode at bruge her >>

Interactive - Sart og sensitiv hud

Er din hud interaktiv?

Hud der er sensitiv, rødmende, reaktiv eller endda føles tør på grund af kompromitteret barriere, generelt stresset eller endog forsømt hud.

Du kan se produkter der er gode at bruge her >>

Skriv til mig, så skal jeg hjælpe dig med at nå dine mål.