Brug koden "fødselsdag3" og spar 20% på ikke i forvejen nedsatte produkter*

Her er prisen presset helt i bund >> Klik her

Er din hud problematisk? Har du uren hud? Acne? Fedtet hud? Så se med her!

Til hverdag arbejder jeg som kosmetolog i min klinik ved siden af webshoppen. Jeg får derfor mange spørgsmål omkring pleje af huden, for er huden ikke plejet, så er det fx svært at lægge en god flot makeup eller huden ser trist, dehydreret eller uren ud.

Er din hud fedtet at se på eller fuld af urenheder, så er der lavet en serie, som er designet til netop denne hudproblematik.

Når du har en problematisk hudtype kendetegnes din hud ofte som uren, fedtet, tør og krakelerende. Den virker oppustet og spændt og kan være sart. Du får udbrud af akne og det kan komme i store plamager nærmest oveni hinanden. Der kan være mange årsager til acne, men det kan blandt andet skyldes det er:

 • Arveligt
 • Hormonelt betinget
 • Kosten
 • Psyken
 • Manglende hygiejne
 • Teenagealderen

Serien jeg arbejder med hjælper med, at mattere huden i løbet af dagen, så den ikke ser fedtet ud. Den renser og fornyr huden, mens den beroliger .
Det er vigtigt du ikke forventer det stopper fra den ene dag til den anden. Huden skal lære at arbejde på en ny måde og nogle problematikker kommer man ikke helt af med, men man kan holde det nede, så det ikke er for voldsomt. Vigtigst er at du ikke piller i det med fingrene uden de er vasket først.

Jeg har valgt nogle produkter jeg vil forklare om, som jeg syntes er vigtige. Produkterne på min webshop er alle aktive og arbejder effektivt med huden.

Jeg mener det perfekte plejeprogram til den fedtede hud er

 • Rens din hud med en Active Pureness Cleansing Milk   >> Se den her
 • Spray conditioner på vatrondel og fordel det i ansigtet. >> Se den her
 • Serum der dulmer, healer og er beroligende >> Se den her
 • Dagscreme der er bakteriehæmmende og matterende >> Se den her
 • Enzyme Peeling, som løsner skidt i porerne >> Se den her
 • Solfaktor >> Se udvalget her

 • Som tillæg kan jeg anbefale:

  Corrector, som er en spottreatment. Den smøres direkte på bumsen for at eliminere den hurtigere. >> Se den her

  Maske, som matterer og hæmmer bakterierne i dine udbrud. >> Se den her


  Lidt om de forskellige produkter og hvorfor de hver især er så vigtige.

   

  Cleansing gel eller cleansing milk.

  Dette produkt skal rense din hud for solfilter, dagens skidt og snavs og makeup uden at udtørre huden. Den eksfolierer og renser hud og porer grundigt for talg og skidt.

   

  Conditioner.

  Nogle gange vil en conditioner være lidt for stærk i starten for en sart hud, men så snart den er i bedring er det en god ide at få med ind i sit plejeprogram igen. Mange tror fejlagtigt man skal bruge en conditioner for, at lukke porerne efter man har renset huden. Dette er IKKE rigtigt. Hvis du lukker porerne, så er en god serum og creme spild af penge, da den ikke kan trænge ned i huden, hvor den skal gøre underværker.

  Conditioneren skal bruges til at få huden i balance og få den stimuleret. Den genskaber den naturlige PH-værdi. Samtidig hjælper den huden med at blive klar til at transportere serum og creme dybere ned i huden.


  Serum.

  Brug et mildt og genopbyggende serum, som også hjælper huden med at binde fugten. En serum er vigtig i din pleje rutine, da det er et af de mest koncentrerede produkter, som arbejder med et specifikt mål. I dette tilfælde med genopbygning og styrke. På grund af den er så koncentreret vil den også give gode resultater, så du føler en ændring i din hud.


  Creme.

  Din creme skal være let og matterende. Den skal hjælpe med at reducere talg, styrke huden og gøre porerne mindre synlige.

   

  Solfaktor.

  Solfaktor er vigtigt at bruge hele året rundt. Du bliver udsat for UVA og UVB stråler hele dagen lang.

  UVA-stråler er dem der forårsager for tidlig aldring i form af rynker og pigmentering. Vi udsættes for UVA stråler over det hele, da de går igennem vinduesglas og bilruder. UVB er stærkere og er den der kan give solskoldning og hudkræft.

   

  Maske.

  Der findes mange forskellige slags masker.

  • Creme maske - Er den mest anvendte, da den blot skal sidde på en nyrenset hud i 10-15 minutter og så vaskes af. Det kan den gøre mens du støvsuger, laver mad eller ser en god film.
  • Leave-On maske - Er til dig der har lidt travlt i løbet af dagen. Der påfører du din leave-on maske, når det er sengetid og huden er afrenset. Så sover du med den og vågner med en dejlig blød hud.
  • Sheet maske - Er det nyeste inden for masker og det er en bio-cellulose maske der ligges på huden i 10-15 minutter. Den indeholder serum, så aktivt går ind og hjælper huden. 

   

  Peeling.

  En peeling er god til at fjerne de døde hudceller på huden, samt overflødig talg. Man kan bruge en enzympeeling som er mere mild ved huden, selvom den renser lige så godt. Man kan også bruge en mekanisk peeling, som indeholder små slibende partikler.

  Huden efterlades blød, glat og med en smuk glød. Når man har peelet vil serum og cremer trænge nemmere ind i huden og din makeup vil ligge pænere.

   

  Corrector.

  Mange mærker laver en lille ekstra hjælper til akne. Den smører man aktivt med i løbet af dagen på udbruddet eller hvis man kan mærke der er et udbrud på vej, så smørre man og den vil ofte udtørre inden den kommer i udbrud.

   

  Er du interesseret i at få hjælp til at finde de rette produkter til din hud, så send en mail på info@hudplejeonline.dk. Jeg vil gerne hjælpe, så du får mest muligt ud af din hudpleje.

   

  Alt hvad der er skrevet i denne blog, omhandler de produkter jeg forhandler på www.hudplejeonline.dk.