Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Ærlig, Eau de Parfum P05, 15 ml.

299,00 kr.
Varenummer: 3909
Måske du også kan lide det her?
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Ærlig, Eau de Parfum
Ingredienser

Ærlig, Eau de Parfum P05 er en elegant duft, som virker både forførende og let. Parfumens blanding af eksotisk cedertræ og et tydeligt blødt touch af krydderier gør den både opløftende og varm i duften.

Topnoten er BERGAMOTTE, MUSKATNØD, ENEBÆR & SORT PEBER. Topnoten er det første indtryk du får af en parfume. Den har en molekylær struktur, som gør at den kan forsvinde hurtigt.

Hjertenoten er SALVIE & CYPRES. Hjertenoten holder ofte i mange timer, men det er forskelligt fra person til person. 

Basenoten er CEDERTRÆ. Basenoten har kraftigere molekylær struktur, hvilket gør den holder længere.

Denne parfume er allergivenlig, hvilket gør den anderledes end andre parfumer. Det der gør den anderledes er, at den er fri for langt de fleste æsteriske olier. Den er uden de 26 mest almindelige allergener, som menes at skabe allergi. Parfumerne er også dermatologisk testet, hvilket betyder de har gennemgået en særlig procedure, som er med til at sikre de ikke virker generende på huden. 

Påføring af en parfume er bedst der, hvor pulsen er tæt på overfladen. Fx. håndled og bagkæbelinjen. Lad den lufttørre og gnid ikke håndleddene mod hinanden efter. Du kan også anvende den i håret.

Ærlig, Eau de Parfum er et dansk produceret parfume brand. Lis Hansen der er skaberen bag serien ønsker der skal ærlighed ind over ingredienserne. Derfor har hun undladt de 26 allergener der ofte fremkalder allergi, så selv allergikere kan være med på denne linje.

Ærlig, Eau de Parfum er en lille serie på 5 parfumer der, hvis jeg skal være helt ærlig, dufter fantastisk! De er dansk produceret og er både økologiske og dermatologisk testet. Indholdet består af 90% naturlige ingredienser.


Alcohol (from organic wheat), parfum

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare