Adopt, Eau De Parfum - Absolu D'Amour, 30 ml.

79,00 kr.
Varenummer: 7612

Adopt, Eau De Parfum - Absolu D'Amour har en fantastisk forførende duft. Den er let og frisk og alle vil føle velbehag ved din duft. 

Hoved - Fruits Rouges

Hjerte - Rose de damas

Base - Musk

Adopt, Eau De Parfum - Absolu D'Amour  vil omslutte dig med en utrolig let og frugtagtig duft alle vil kunne lide. Adopt, Eau De Parfum - Absolu D'Amour er lige til at tage med i tasken og kommer i en lille glas flakon. 


1
+
Tilføj til kurv
Ingredienser
Adopt ParfumIngredienser:

ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES)

Allergener: 

LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL, BENZYL BENZOATE, CITRAL, ISOEUGENOL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, ANISE ALCOHOL - Forekommer naturligt i æterisk olie

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar den ikke i direkte sollys og gerne mørkt.

Adopt Parfums er et fransk parfume mærke der ligger i Bordeaux. Det er Eau De Parfum og du finder mange fantastiske dufte. Ideen bag Adopt Parfum er at man skal tage en parfume på der passer til dit humør og med det prisleje de ligger i har alle også råd til det. Adopt Parfums udvikles af kvalitetsråmaterialer, nøje udvalgte essenser og med hjælp fra passionerede håndværkere indenfor parfume verdenen. 

Adopt Parfums har en attraktiv pris der gør at man kan have forskellige og bruge dem alt efter ens eget humør. Den kommer i en glas flakon der er nem, at have med i tasken.


ADOPT - MIN PARFUME - MIN STEMNING