Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Adopt, Eau De Parfum - Lavande Chérie, 30 ml.

79,00 kr.
Varenummer: 7628
Mængderabat
Ved køb af 4: 63,20 kr.
Måske du også kan bruge
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Ingredienser
Adopt Parfum

Adopt, Eau De Parfum - Lavande Chérie har en magisk og vanedannende blomsterduft, som er både frisk og sød. Den dufter fantastisk godt af lavendel, heliotrop og musk. 

Hoved - Lavendel

Hjerte - Heliotrop

Base - Musk

Adopt, Eau De Parfum - Lavande Chérie er lige til at tage med i tasken og kommer i en lille glas flakon. 

ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, COUMARIN, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE.

Allergener: 

LINALOOL, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, COUMARIN, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE. - Forekommer naturligt i æterisk olie


Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar den ikke i direkte sollys og gerne mørkt.

Adopt Parfums er et fransk parfume mærke der ligger i Bordeaux. Det er Eau De Parfum og du finder mange fantastiske dufte. Ideen bag Adopt Parfum er at man skal tage en parfume på der passer til dit humør og med det prisleje de ligger i har alle også råd til det. Adopt Parfums udvikles af kvalitetsråmaterialer, nøje udvalgte essenser og med hjælp fra passionerede håndværkere indenfor parfume verdenen. 

Adopt Parfums har en attraktiv pris der gør at man kan have forskellige og bruge dem alt efter ens eget humør. Den kommer i en glas flakon der er nem, at have med i tasken.


ADOPT - MIN PARFUME - MIN STEMNING

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare