Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Adopt, Eau De Parfum - Midnight For Her, 30 ml.

79,00 kr.
Varenummer: 7604
Mængderabat
Ved køb af 4: 63,20 kr.
Måske du også kan bruge
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Ingredienser
Adopt Parfum

Adopt, Eau De Parfum - Midnight For Her forfører dig med en sensuel og frugtagtig duft der er blandet af solbær, bergamot, blomme, rose, hindbær, praline, vanilje, sandeltræ og musk.

HOVED: Solbær, Bergamot, Blomme

HJERTE: Rose, Hindbær, Praline

BASE: Vanilje, Sandeltræ, Musk

Adopt, Eau De Parfum - Midnight For Her omsvøber dig i en dejlig forførende og sensuel duft.

Adopt, Eau De Parfum - Midnight For Her er lige til at tage med i tasken og kommer i en lille glas flakon. ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE)

Allergener: 

BENZYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, COUMARIN, GERANIOL, BENZYL ALCOHOL, CITRONELLOL, CINNAMYL ALCOHOL, HEXYL CINNAMAL, CITRAL - Forekommer naturligt i æterisk olie

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar den ikke i direkte sollys og gerne mørkt.

Adopt Parfums er et fransk parfume mærke der ligger i Bordeaux. Det er Eua De Parfum og du finder mange fantastiske dufte. Ideen bag Adopt Parfum er at man skal tage en parfume på der passer til dit humør og med det prisleje de ligger i har alle også råd til det. Adopt Parfums udvikles af kvalitetsråmaterialer, nøje udvalgte essenser og med hjælp fra passionerede håndværkere indenfor parfume verdenen. 

Adopt Parfums har en attraktiv pris der gør at man kan have forskellige og bruge dem alt efter ens eget humør. Den kommer i en glas flakon der er nem, at have med i tasken.


ADOPT - MIN PARFUME - MIN STEMNING

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare