Adopt, Eau De Parfum - Rose Noire, 30 ml.

79,00 kr.
Varenummer: 7605
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Ingredienser
Adopt Parfum

Adopt, Eau De Parfum - Rose Noire tryllebinder dig  med dens sensuelle noter. Den er sammensat af rosa peber, hvid rose, bulgarsk rose, rav, cedertræ og musk.

Hoved - Rosa peber

Hjerte - Hvid rose, bulgarsk rose

Base - Rav, cedertræ og musk

Adopt, Eau De Parfum - Rose Noire tryllebinder dig i sensuelle aromaer.

Adopt, Eau De Parfum - Rose Noire er lige til at tage med i tasken og kommer i en lille glas flakon. 

ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE)

Allergener: 

BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL (LILIAL), HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL,CITRONELLOL, LIMONENE, BENZYL BENZOATE, HEXYL CINNAMAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, CINNAMYL ALCOHOL, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, FARNESOL, EUGENOL, CINNAMAL, ISOEUGENOL, BENZYL CINNAMATE - Forekommer naturligt i æterisk olie

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar den ikke i direkte sollys og gerne mørkt.


Adopt Parfums er et fransk parfume mærke der ligger i Bordeaux. Det er Eua De Parfum og du finder mange fantastiske dufte. Ideen bag Adopt Parfum er at man skal tage en parfume på der passer til dit humør og med det prisleje de ligger i har alle også råd til det. Adopt Parfums udvikles af kvalitetsråmaterialer, nøje udvalgte essenser og med hjælp fra passionerede håndværkere indenfor parfume verdenen. 

Adopt Parfums har en attraktiv pris der gør at man kan have forskellige og bruge dem alt efter ens eget humør. Den kommer i en glas flakon der er nem, at have med i tasken.


ADOPT - MIN PARFUME - MIN STEMNING