Alteya Organics, Tonic Vand - Lavendel, 100 ml.

79,00 kr.
Varenummer: 7218

Alteya Organics, Lavender Water er en awardvindende lavendelvand. Den er meget anvendelig, som både ansigts, hår og rum mist. 

Alteya Organics, Lavender Water hjælper din hud med at rense, blødgøre og regenerere den. Den forebygger acne udbrud og laver balance ihuden. Den er anti-inflammatorisk og fjerner overskydende talg. Spray den på 2 vatrondeller og læg dem på øjnene, så hjælper den med mørke rander under øjnene.

Alteya Organics, Lavender Water kan anvendes i håret til at forebygge en sart og fedtet hovedbund. Den er antibakteriel og svampedræmpende. Den bekæmper skæl og hjælper med at forhindre hovedbunds infektioner. Den får dit hår til at dufte nyvasket og giver det en flot glans.

Alteya Organics, Lavender Water kan bruges terapeutisk ved at spraye det i rummet du befinder dig i, som en rumfrisker. Den virker beroligende på dit sind.

Alteya Organics, Lavender Water høstes ved håndkraft og er dyrket økologisk. Det destilleres efter århundrede års gamle traditioner.

1
+
Tilføj til kurv
Ingredienser
Alteya Organics
Certificeringer

100% pure steam distilled lavender flower water*-** - *økologisk ingrediens **ingredienser fra kontrollerede økologiske jordbrug.

Alteya Organics økologiske produkter er baseret på gamle gennemprøvede formuleringer med forbedrede specifikke moderne metoder, der opfylder de økologiske behov inden for hud og hårpleje. 

Virksomheden blev skabt 1999, men interessen for roser har været en familie tradition i over et århundrede siden begyndelsen af ​​1900'erne. 

Alteya Organics har lavet mange spændende produkter og der hele tiden nyheder ind. 


Alteya Organics Flower Water er en dejlig mist, du kan du i ansigtet, kroppen eller blot som en dejlig ren duft i lokalet du befinder dig i. De er veganske, glutenfri og økologiske.


Alteya Organics Lip Balm er super gode og de dufter fantastisk. Dine læber bliver bløde og fine. De er økologiske og glutenfri.


Alteya Organics har også lavet 2 solcremer til voksne og børne. De beskytter dig ude i solen og er SPF 30. Det er mineral solcremer og de beskytter mod både UVA og UVB. De er glutenfri.
  

Certificeringer: 

Emballagen BPA-free.

EU øko certificeret

Ceres cerificeret

USDA certificeret

Bulgarian Rose Valley Product certificied.