Alteya Organics, Tonic Vand - Centifolia, 100 ml.

79,00 kr.
39,50 kr.
Varenummer: 7208
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Ingredienser
Alteya Organics
Certificeringer

Alteya Organics, Tonic Vand med rene og økologiske Centifolia Roser er helt formidabel. De er plukket omhyggeligt tidligt om morgenen, da de der dufter allerbedst. Ikke nok med at det er en super smuk blomst har den også en feminin sensuel duft. Den hører under de awardvindende tonics fra Alteya Organics. Det er en awardvindende destilleret vand. Den er meget anvendelig, som både ansigts, hår og rum mist. 

Alteya Organics, Tonic Vand anvendes, som en ansigts mist og den hjælper med at tone din hud, samt at blødgøre og lindre den. Den afhjælper store porer og får karsprængninger til at dæmpes ved at trække karrene sammen. Spray den på 2 vatrondeller og læg dem på øjnene, så hjælper den med mørke rander under øjnene.

Alteya Organics, Tonic Vand er dejlig forfriskende på en varm dag og dufter mildt af roser. Den er terapeutisk og gør at du føler dig mere afslappet. Du kan med fordel bruge lidt på hovedpuden inden du skal sove. Brug den som rum spray og få en dejlig duft og en afslappet stemning.

Alteya Organics, Tonic Water kan anvendes i håret og får dit hår til at dufte nyvasket og giver det en flot glans. Den styrker dit hår og nærer det.

Alteya Organics, Tonic Water høstes ved håndkraft og er dyrket økologisk. Det destilleres efter århundrede års gamle traditioner.

Økologisk, Vegansk & Glutenfri.

100% pure steam distilled organic centifolia rose flower *-** - *økologisk ingrediens **ingredienser fra kontrollerede økologiske jordbrug

Alteya Organics økologiske produkter er baseret på gamle gennemprøvede formuleringer med forbedrede specifikke moderne metoder, der opfylder de økologiske behov inden for hud og hårpleje. 

Virksomheden blev skabt 1999, men interessen for roser har været en familie tradition i over et århundrede siden begyndelsen af ​​1900'erne. 

Alteya Organics har lavet mange spændende produkter og der hele tiden nyheder ind. 


Alteya Organics Flower Water er en dejlig mist, du kan du i ansigtet, kroppen eller blot som en dejlig ren duft i lokalet du befinder dig i. De er veganske, glutenfri og økologiske.


Alteya Organics Lip Balm er super gode og de dufter fantastisk. Dine læber bliver bløde og fine. De er økologiske og glutenfri.


Alteya Organics har også lavet 2 solcremer til voksne og børne. De beskytter dig ude i solen og er SPF 30. Det er mineral solcremer og de beskytter mod både UVA og UVB. De er glutenfri.
  

Certificeringer: 

Emballagen BPA-free.

EU øko certificeret

Ceres cerificeret

USDA certificeret

Bulgarian Rose Valley Product certificied.