Alteya Organics, Tonic Vand - Chamomille Water - Zero Waste, 120 ml.

99,00 kr.
49,50 kr.
Varenummer: 7210
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Ingredienser
Alteya Organics
Certificeringer

Alteya Organics, Chamomille Water er en awardvindende kamillevand. Den er meget anvendelig, som både ansigts, hår og rum mist. 

Alteya Organics, Chamomille Water hjælper din hud med at blive beroliget. Den fugtes og tones, så den ser dejlig frisk ud. Klør din hud virker den kløestillende og helings processen går hurtigere. Den minimerer udbrud og dine porer. Spray den på 2 vatrondeller og læg dem på øjnene, så hjælper de med mørke rander under øjnene.

Alteya Organics, Chamomille Water kan anvendes i håret til at forebygge kløe, tørhed og skæl i hovedbunden. Den får dit hår til at dufte nyvasket og giver det en flot glans.

Alteya Organics, Chamomille Water kan bruges terapeutisk ved at spraye det i rummet du befinder dig i, som en rumfrisker. Den virker både forfriskende og beroligende på dit sind.

Alteya Organics, Chamomille Water høstes ved håndkraft og er dyrket økologisk. Det destilleres efter århundrede års gamle traditioner.

100% Natural Steam-distilled Chamomile Flower Water*-** - *økologisk ingrediens **ingredienser fra kontrollerede økologiske jordbrug.

Alteya Organics økologiske produkter er baseret på gamle gennemprøvede formuleringer med forbedrede specifikke moderne metoder, der opfylder de økologiske behov inden for hud og hårpleje. 

Virksomheden blev skabt 1999, men interessen for roser har været en familie tradition i over et århundrede siden begyndelsen af ​​1900'erne. 

Alteya Organics har lavet mange spændende produkter og der hele tiden nyheder ind. 


Alteya Organics Flower Water er en dejlig mist, du kan du i ansigtet, kroppen eller blot som en dejlig ren duft i lokalet du befinder dig i. De er veganske, glutenfri og økologiske.


Alteya Organics Lip Balm er super gode og de dufter fantastisk. Dine læber bliver bløde og fine. De er økologiske og glutenfri.


Alteya Organics har også lavet 2 solcremer til voksne og børne. De beskytter dig ude i solen og er SPF 30. Det er mineral solcremer og de beskytter mod både UVA og UVB. De er glutenfri.
  

Certificeringer: 

Emballagen BPA-free.

EU øko certificeret

Ceres cerificeret

USDA certificeret

Bulgarian Rose Valley Product certificied.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare