Alteya Organics, Flydende Sæbe, Lavendel & Aloe

250 ml.

49,00 kr.
24,50 kr.
Varenummer: 7279
Mængde
250 ml.
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Alteya Organics

Alteya Organics, Økologisk Flydende Sæbe  er en super lækker sæbe til hænder eller hele kroppen, når du er i bad. Huden efterlades ren, blød og behagelig og med en fantastisk duft af citrus og mint. Alteya Organics, Økologisk Flydende Sæbe plejer din hud og kan anvendes dagligt. Brug den også gerne ved vasken, som en håndsæbe og mærk hvor dejligt bløde dine hænder bliver.

Alteya Organics, Økologisk Flydende Sæbe indeholder kokosolie, sød mandelolie og olivenolie, som hjælper med at bevare den naturlige fugt balance i huden. Og ellers er den formuleret på organiske plantebaserede ingredienser.

Den er vegansk, glutenfri og økologisk.

Velegnet til daglig brug og alle hudtyper.

Alteya Organics, Økologisk Flydende Sæbe kan anvendes, som både håndsæbe og kropssæbe i badet.


Opbevares utilgængeligt for små børn

Bør ikke opbevares i direkte sollys

Distilled Thermal Water (Aqua), Glycerin*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Potassium Hydroxide, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Xanthan Gum, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Aloe Barbadensis (Aloe) Extract*, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil*, Citric acid, Tocopherol (Vitamin E) - *Certificeret økologiske ingredienser

Allergener - Linalool**, Limonene** - **Findes i naturlige ingredienser

Alteya Organics økologiske produkter er baseret på gamle gennemprøvede formuleringer med forbedrede specifikke moderne metoder, der opfylder de økologiske behov inden for hud og hårpleje. 

Virksomheden blev skabt 1999, men interessen for roser har været en familie tradition i over et århundrede siden begyndelsen af ​​1900'erne. 

Alteya Organics har lavet mange spændende produkter og der hele tiden nyheder ind. 


Alteya Organics Flower Water er en dejlig mist, du kan du i ansigtet, kroppen eller blot som en dejlig ren duft i lokalet du befinder dig i. De er veganske, glutenfri og økologiske.


Alteya Organics Lip Balm er super gode og de dufter fantastisk. Dine læber bliver bløde og fine. De er økologiske og glutenfri.


Alteya Organics har også lavet 2 solcremer til voksne og børne. De beskytter dig ude i solen og er SPF 30. Det er mineral solcremer og de beskytter mod både UVA og UVB. De er glutenfri.
  

Certificeringer: 

Emballagen BPA-free.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare