Aphro Celina, Classic Eyelash, 3 ml. - Abonnement

Hver 3. måned

466,65 kr. / 3. måned

Ved at købe Aphro Celina, Classic Eyelash, 3 ml. på abonnement får du tilsendt en ny pakke, så du ikke løber tør.

Du sparer 15% og får fri fragt.

1
+
Køb
Beskrivelse
Fordelene ved abonnement
Hvordan du bruger den
Ingredienser
Aphro Celine

Aphro Celina, Classic Eyelash er et veldokumenteret vippeserum, der synligt vil give dine vipper mere fylde og længde. Det tager ca. 4-6 uger du ser det virkelig flotte resultat. Aphro Celina, Classic Eyelash er en revolutionerende ny teknologi, som stimulerer væksten af øjenvipperne. Ingrediens som Isopropyl Cloprostenate går ind og stimulerer hårsækkene til at vokse, hvilket resulterer i længere, tættere og tykkere hår. Samtidig får dine vipper nærende ingredienser, som fungerer, som balsam får hårene. Aphro Celina serien får fantastiske anmeldelser for deres resultater. 

Aphro Celina, Classic Eyelash kan med fordel bruges i kombination med kunstige vipper.

Med dette abonnement er du sikker på du ikke løber tør for dine favorit plejeprodukter. Du vælger selv hvordan ofte du ønsker pakken.

Ved at tilmelde dig abonnements ordningen får du disse fordele:

  • Din pakke leveres fast, som du ønsker det.
  • Du får altid 15% rabat og fri fragt
  • Du kan opsige fra dag til dag ved, at sende os en mail
  • Der er ingen binding

Der er ingen skjulte gebyrer eller opsigelsesvarsel. Pengene trækkes automatisk på din konto, når vi sender din pakke og du behøver ikke tænke på, at skulle huske at få købt nyt.

Der er ingen bindingsperiode hos Hudplejeonline og du kan opsige dit abonnement indtil dagen før den næste forsendelsesdato.

Når du bestiller første gang registrerer vi dine leverings- og betalings oplysninger. Pengene trækkes så automatisk, når vi sender din bestilling.

Dine oplysninger gemmes til dine efterfølgende leveringer. Vi har sikker betaling og bruger SSL til at kryptere din forbindelse, så dine personlige oplysninger ikke deles.

Vi sender til nærmeste pakkeshop med Postnord og forventet leveringstid er 1-2 dage.

Aphro Celina, Classic Eyelash påføres med penslen langs vippekanten. Du kører fra øjenkrogen og ud.

Anvend den 1 gang om dagen. Det er bedst om aftenen, når dine vipper er renset for mascara. Der er nok i første portion til begge øjne. Anvend så tyndt et lag, som muligt og brug det kun på de øverste vipper, da det automatisk overføres til de nederste, når du blinker.

Når dine flotte lange og fyldige vipper har nået målet, skal du blot vedligeholde det ved  at bruge serum 2-3 gange i ugen.

God fornøjelse.

Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Chamomilla Recutitia Flower Extract Panthenol, PVP, Hydroxyethylcellulose, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid Isopropyl Cloprostenate

Aphro Celina er en fin lille serie med vippe og brynserum der er dokumenteret til at være virkningsfuld. Dine vipper og brynhår vil blive længere, kraftigere og du vil få flere hår i områderne du arbejder på. Aphro Celina er udviklet i Tyskland af eksperter på området og serien er:

⭐ Dermatologisk testet.

⭐ Uden parfume.

⭐ Uden parabener og phthlater

 EU-godkedt.

⭐ Ikke testet på dyr!

Aphro Celina har også lavet en skæg/hår serum, som stimulerer vækstfasen på dit hår, så har du huller i skægget, høje tindiner eller andre steder hvor der mangler hår kan du med fordel bruge denne serum.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare