Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Aphro Celina, Corallion Eyelash, 3 ml.

699,00 kr.
559,20 kr.
Varenummer: 4702
Måske du også kan bruge
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Hvordan du bruger den
Ingredienser
Aphro Celina

Aphro Celina, Corallion Eyelash er Aphro Celina's grønne vippeserum, som er godkendt til både grøn klinik og grøn salon. Denne serum indeholder det virksomme stof Corrallion, som er baseret på naturlige ingredienser fra koral. Det er et veldokumenteret vippeserum, der synligt vil give dine vipper mere fylde og længde. Det tager ca. 4-8 uger før du ser det virkelig flotte resultat. 

Aphro Celina, Corallion Eyelash kan anvendes ved:

⭐ Graviditet og amning.

⭐ Sarte, kløende og sensitive øjenomgivelser.

⭐ Har følsom hud.

⭐ Allergi venlig.

Aphro Celina, Corallion Eyelash er en revolutionerende ny teknologi, som stimulerer væksten af øjenvipperne. Ingrediens som Corralion går ind og stimulerer hårsækkene til at vokse, hvilket resulterer i længere, tættere og tykkere hår. Samtidig får dine vipper nærende ingredienser, som fungerer, som balsam får hårene. 

Aphro Celina serien får fantastiske anmeldelser for deres resultater.

Aphro Celina, Corallion Eyelash påføres med penslen langs vippekanten. Du kører fra øjenkrogen og ud.

Du kan med fordel anvende den morgen og aften for hurtigere effekt. Der er nok i første portion til begge øjne. Anvend så tyndt et lag, som muligt og brug det kun på de øverste vipper, da det automatisk overføres til de nederste, når du blinker.

Når dine flotte lange og fyldige vipper har nået målet, skal du blot vedligeholde det ved  at bruge serum 2-3 gange i ugen.

God fornøjelse.

Aphro Celina er en fin lille serie med vippe og brynserum der er dokumenteret til at være virkningsfuld. Dine vipper og brynhår vil blive længere, kraftigere og du vil få flere hår i områderne du arbejder på. Aphro Celina er udviklet i Tyskland af eksperter på området og serien er:

⭐ Dermatologisk testet.

⭐ Uden parfume.

⭐ Uden parabener og phthlater

 EU-godkedt.

⭐ Ikke testet på dyr!

Aphro Celina har også lavet en skæg/hår serum, som stimulerer vækstfasen på dit hår, så har du huller i skægget, høje tindiner eller andre steder hvor der mangler hår kan du med fordel bruge denne serum.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare