Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Aphro Celina, Vippeserum Prime, 3 ml.

549,00 kr.
Måske du også kan bruge
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Hvordan du bruger den
Aphro Celina

Aphro Celina, Prime Eyelash er Aphro Celina´s grønne vippeserum, som effektivt giver dine vipper mere fylde og længde. Du får smukke, fyldige og lange vipper, som definerer og indrammer dine øjne. Dette serum er velegnet til sensitive øjenomgivelser og er du gravid eller ammende, anbefaler vi også dette serum. Serummet anvendes morgen og aften for den mest optimale virkning. 

Aphro Celina, Prime Eyelash indeholder det virksomme stof Corrallion, som er baseret på naturlige ingredienser fra koral. Du vil se et flot resultat allerede efter 4-6 uger. Serummet indeholder kun naturligt forekommende konserveringsmidler, hvilket minimerer allergiske reaktioner og gør den velegnet til den følsomme hud. 

Aphro Celina, Prime Eyelash kan fåes i tre varianter - udover Deluxe Eyelash, kan du også få Classic Eyelash og Deluxe Eyelash


Aphro Celina, Corallion Eyelash påføres med penslen langs vippekanten. Du kører fra øjenkrogen og ud.

Du kan med fordel anvende den morgen og aften for hurtigere effekt. Der er nok i første portion til begge øjne. Anvend så tyndt et lag, som muligt og brug det kun på de øverste vipper, da det automatisk overføres til de nederste, når du blinker.

Når dine flotte lange og fyldige vipper har nået målet, skal du blot vedligeholde det ved  at bruge serum 2-3 gange i ugen.

God fornøjelse.

Aphro Celina er en fin lille serie med vippe og brynserum der er dokumenteret til at være virkningsfuld. Dine vipper og brynhår vil blive længere, kraftigere og du vil få flere hår i områderne du arbejder på. Aphro Celina er udviklet i Tyskland af eksperter på området og serien er:

⭐ Dermatologisk testet.

⭐ Uden parfume.

⭐ Uden parabener og phthlater

 EU-godkedt.

⭐ Ikke testet på dyr!

Aphro Celina har også lavet en skæg/hår serum, som stimulerer vækstfasen på dit hår, så har du huller i skægget, høje tindiner eller andre steder hvor der mangler hår kan du med fordel bruge denne serum.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare