Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Aphro Celina, Deluxe Eyelash, 3 ml.

699,00 kr.
Varenummer: 4701
Måske du også kan bruges
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Hvordan du bruger den
Ingredienser
Aphro Celina

Aphro Celina, Deluxe Eyelash er et veldokumenteret vippeserum, der synligt vil give dine vipper mere fylde og længde. Det tager ca. 4-6 uger du ser det virkelig flotte resultat. Aphro Celina, Deluxe Eyelash er en revolutionerende ny teknologi, som stimulerer væksten af øjenvipperne. Ingrediens som Isopropyl Cloprostenate går ind og stimulerer hårsækkene til at vokse, hvilket resulterer i længere, tættere og tykkere hår. Med Aphro Celina, Deluxe Eyelash får dine vipper meget mere næring. Du kan med fordel bruge den, hvis dine vipper er tørre, får regelmæssig lash lift, har kunstige vipper. Alt hvad der slider på hårene og udtørrer dem. Her går denne serum indeholder hyaluron og biotin, som plejer og nærer dem i dybden. Aphro Celina serien får fantastiske anmeldelser for deres resultater. 

Aphro Celina, Deluxe Eyelash kan med fordel bruges i kombination med kunstige vipper.

Aphro Celina, Deluxe Eyelash påføres med penslen langs vippekanten. Du kører fra øjenkrogen og ud.

Anvend den 1 gang om dagen. Det er bedst om aftenen, når dine vipper er renset for mascara. Der er nok i første portion til begge øjne. Anvend så tyndt et lag, som muligt og brug det kun på de øverste vipper, da det automatisk overføres til de nederste, når du blinker.

Når dine flotte lange og fyldige vipper har nået målet, skal du blot vedligeholde det ved  at bruge serum 2-3 gange i ugen.

God fornøjelse.

Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Chamomilla Recutitia Flower Extract, Panthenol, PVP, Hydroxyethylcellulose, Potassium Sorbate, Caffeine, Biotin, Sodium Hyaluronate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Isopropyl Cloprostenate

Aphro Celina er en fin lille serie med vippe og brynserum der er dokumenteret til at være virkningsfuld. Dine vipper og brynhår vil blive længere, kraftigere og du vil få flere hår i områderne du arbejder på. Aphro Celina er udviklet i Tyskland af eksperter på området og serien er:

⭐ Dermatologisk testet.

⭐ Uden parfume.

⭐ Uden parabener og phthlater

 EU-godkedt.

⭐ Ikke testet på dyr!

Aphro Celina har også lavet en skæg/hår serum, som stimulerer vækstfasen på dit hår, så har du huller i skægget, høje tindiner eller andre steder hvor der mangler hår kan du med fordel bruge denne serum.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare