Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Aphro Celina, Eyebrow, 3 ml.

699,00 kr.
Varenummer: 4703
Måske du også kan bruge
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Hvordan du bruger den
Ingredienser
Aphro Celina

Aphro Celina, Eyebrow bliver dit ynglings produkt i jagten på fyldigere bryn. Denne aktive brynserum hjælper dine bryn med igen af få mere facon og fylde, så du ikke skal bruge så meget tid på, at farve dem op hver dag. Dine bryn bliver naturligt smukke, fyldige og velplejede at se på. Aphro Celina, Eyebrow indeholder blandt andet Isopropyl Cloprostenate, koffein og andre nærende ingredienser. Det vil hjælpe bryn hårene med at blive længere, fyldigere, tykkere og mere stærke og skinnende.

Aphro Celina, Eyebrow stimulerer hårsækkene til at vokse, hvilket giver et flot resultat med stærkere, tykkere og længere hår. Den har en plejende effekt på hårene, så de næres, som med en balsam.

Aphro Celina serien får fantastiske anmeldelser for deres resultater.

Aphro Celina, Eyebrow påføres med penslen i dine bryn. Du kan med fordel anvende den om aftenen, når huden er renset. Den indeholder ikke olie og påvirker derved ikke permanent makeup.

God fornøjelse.

Aqua, butylenglykol, glycerin, Chamomilla Recutitia blomsterekstrakt, panthenol, PVP, hydroxyethylcellulose, kaliumsorbat, koffein, biotin, natriumhyaluronat, benzoesyre, dehydroeddikesyre, isopropylcloprostenat

Aphro Celina er en fin lille serie med vippe og brynserum der er dokumenteret til at være virkningsfuld. Dine vipper og brynhår vil blive længere, kraftigere og du vil få flere hår i områderne du arbejder på. Aphro Celina er udviklet i Tyskland af eksperter på området og serien er:

⭐ Dermatologisk testet.

⭐ Uden parfume.

⭐ Uden parabener og phthlater

 EU-godkedt.

⭐ Ikke testet på dyr!

Aphro Celina har også lavet en skæg/hår serum, som stimulerer vækstfasen på dit hår, så har du huller i skægget, høje tindiner eller andre steder hvor der mangler hår kan du med fordel bruge denne serum.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare