Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Aphro Celina, Hairserum, 50 ml.

1.299,00 kr.
Varenummer: 4704
Måske du også kan bruge
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Hvordan du bruger den
Ingredienser
Aphro Celina

Aphro Celina, Hairserum henvender sig til dig der er meget tyndhåret, ved at få høje tindinger, har "huller" i dit skæg osv. Med denne serum går du ind og stimulerer hårrødderne, forlænger hårets vækstfase, øger keratinsyntesen og forsinker hårtab. Aphro Celina, Hairserum er et aktivt kosmetisk hårserum der hjælper dig med at få aktiveret hårsækken til at producere flere hår, så du får længere, tættere og tykkere hår.

Aphro Celina, Hairserum er desuden fyldt med nærende ingredienser, som fungerer som balsam på dit hår og nærer og fugter det i dybden.

Aphro Celina serien får fantastiske anmeldelser for deres resultater.

Aphro Celina, Hairserum anvendes dagligt direkte i hovedbunden eller din ansigtshud, hvis du ønsker fyldigere skæg. Start med få dråber, som passer til det berørte område. Massér herefter forsigtigt ind og lad serummet blive absorberet.

Du skal bruge det mindst 4 timer før et bad eller efter dit bad, når håret er tørret.

God fornøjelse.

Aqua, Butylenglycol, Glycerin, Chamomilla Recutitia Blomstekstrakt Panthenol, PVP, Hydroxyethylcellulose, Kaliumsorbat, Phenoxyethanol, Benzoesyre, Dehydroeddikesyre Isopropyl Cloprostenate

Aphro Celina er en fin lille serie med vippe og brynserum der er dokumenteret til at være virkningsfuld. Dine vipper og brynhår vil blive længere, kraftigere og du vil få flere hår i områderne du arbejder på. Aphro Celina er udviklet i Tyskland af eksperter på området og serien er:

⭐ Dermatologisk testet.

⭐ Uden parfume.

⭐ Uden parabener og phthlater

 EU-godkedt.

⭐ Ikke testet på dyr!

Aphro Celina har også lavet en skæg/hår serum, som stimulerer vækstfasen på dit hår, så har du huller i skægget, høje tindiner eller andre steder hvor der mangler hår kan du med fordel bruge denne serum.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare