Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Aphro Celina, Microhyaluron, 100 ml.

649,00 kr.
Varenummer: 4705
Måske du også kan bruge
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Aphro Celina

Aphro Celina, Microhyaluron er en spray med hyaluronsyre der med en molekylær størrelse trænger endnu dybere ned i huden. Ved regelmæssig brug vil du opleve din hud ser friskere og sundere ud. Fine linjer og rynker mindskes, fyldes ud og glattes. Tør hud og tørre pletter forsvinder, mens huden bliver fastere og får ny elasticitet. Den indeholder flere forskellige størrelser af microhyaluron, så der sikres absorbering i bindevævet.

Aphro Celina, Microhyaluron indeholder ingen konserveringsmidler eller allergi fremkaldende stoffer.
Aphro Celina, Hairserum henvender sig til dig der er meget tyndhåret, ved at få høje tindinger, har "huller" i dit skæg osv. Med denne serum går du ind og stimulerer hårrødderne, forlænger hårets vækstfase, øger keratinsyntesen og forsinker hårtab. Aphro Celina, Hairserum er et aktivt kosmetisk hårserum der hjælper dig med at få aktiveret hårsækken til at producere flere hår, så du får længere, tættere og tykkere hår.

Aphro Celina, Hairserum er desuden fyldt med nærende ingredienser, som fungerer som balsam på dit hår og nærer og fugter det i dybden.

Aphro Celina serien får fantastiske anmeldelser for deres resultater.

Aphro Celina, Microhyaluron påføres med spray direkte på huden. 1-2 pump af gangen i en afstand af 20 cm fra ansigtet. Den er meget drøj i brug.


Aphro Celina er en fin lille serie med vippe og brynserum der er dokumenteret til at være virkningsfuld. Dine vipper og brynhår vil blive længere, kraftigere og du vil få flere hår i områderne du arbejder på. Aphro Celina er udviklet i Tyskland af eksperter på området og serien er:

⭐ Dermatologisk testet.

⭐ Uden parfume.

⭐ Uden parabener og phthlater

 EU-godkedt.

⭐ Ikke testet på dyr!

Aphro Celina har også lavet en skæg/hår serum, som stimulerer vækstfasen på dit hår, så har du huller i skægget, høje tindiner eller andre steder hvor der mangler hår kan du med fordel bruge denne serum.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare