Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Aphro Celina, Microhyaluron, 100 ml.

649,00 kr.
519,20 kr.
Varenummer: 4705
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Aphro Celina

Aphro Celina, Microhyaluron er en fantastisk fugtgivende spray med hyaluronsyre, som trænger dybt ned i huden og giver den optimale pleje og næring. Når du bruger sprayen regelmæssigt, vil din hud føles sundere og se mere frisk ud. Rynker og fine linjer mindskes, fordi din hud bliver fastere og får fornyet elasticitet. Den fugtgivende hyaluronsyre fjerner tør hud. 

Aphro Celina, Microhyaluron påføres en gang dagligt (1-2 pump) ved at spraye på ca. 20 cm fra ansigtet. Lad sprayen trænge ind i huden, imens du fortsætter din morgen- eller aftenrutine. 

Aphro Celina, Microhyaluron indeholder ingen konserveringsmidler eller allergifremkaldende stoffer. Den er derfor fantastisk til dig med følsom og sensitiv hud. 

Aphro Celina, Hairserum henvender sig til dig der er meget tyndhåret, ved at få høje tindinger, har "huller" i dit skæg osv. Med denne serum går du ind og stimulerer hårrødderne, forlænger hårets vækstfase, øger keratinsyntesen og forsinker hårtab. Aphro Celina, Hairserum er et aktivt kosmetisk hårserum der hjælper dig med at få aktiveret hårsækken til at producere flere hår, så du får længere, tættere og tykkere hår.

Aphro Celina, Hairserum er desuden fyldt med nærende ingredienser, som fungerer som balsam på dit hår og nærer og fugter det i dybden.

Aphro Celina serien får fantastiske anmeldelser for deres resultater.

Aphro Celina, Microhyaluron påføres med spray direkte på huden. 1-2 pump af gangen i en afstand af 20 cm fra ansigtet. Den er meget drøj i brug.


Aphro Celina er en fin lille serie med vippe og brynserum der er dokumenteret til at være virkningsfuld. Dine vipper og brynhår vil blive længere, kraftigere og du vil få flere hår i områderne du arbejder på. Aphro Celina er udviklet i Tyskland af eksperter på området og serien er:

⭐ Dermatologisk testet.

⭐ Uden parfume.

⭐ Uden parabener og phthlater

 EU-godkedt.

⭐ Ikke testet på dyr!

Aphro Celina har også lavet en skæg/hår serum, som stimulerer vækstfasen på dit hår, så har du huller i skægget, høje tindiner eller andre steder hvor der mangler hår kan du med fordel bruge denne serum.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare