Balance Me, Gradual Tanning Drops, 30 ml.

275,00 kr.
Varenummer: 4323

Balance Me, Gradual Tanning Drops giver dig en smuk solkysset teint. Den er 98,8% naturlig og disse gyldne dråber giver dig en flot naturlig brun farve. Balance Me, Gradual Tanning Drops indeholder E-Vitamin og aloe vera, som beroliger huden og giver den et fugtboost.

Balance Me, Gradual Tanning Drops kan anvendes af alle aldre og hudtyper.

1
+
Tilføj til kurv
Anvendelse
Ingredienser
Balance Me

Balance Me, Gradual Tanning Drops tilsættes i din creme. Du skal bruge ca. 1-3 dråber, alt efter hvor intens farve du ønsker. Du kan anvende den morgen og aften.

Husk at vaskehænder bagefter.

(*Naturlige rene æteriske olier, **naturligt forekommende i æteriske olier, ***certificeret økologisk ingrediens) Aqua (Vand), Dihydroxyacetone, Erythrulose, Polysorbat 20, Dimethylisosorbid, Glycerin, Natrium Metabisulfit, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Bladsaft, Tocopherylacetat, Citronsyre, Benzylalkohol, Dehydronsyre, Kaliumsorbat, Natriumbenzoat

Balance Me er et innovativt brand der har produkter til ansigt, krop og hår. De bruger naturlige og aktive ingredienser. Deres produkter er fyldt med højteknologiske formuleringer og rene æteriske olier, som er af høj kvalitet. Der er stor fokus på ingredienserne og du kan se hvor mange % naturlige ingredienser der er i på alle flasker og krukker. Balance Me er produceret med kærlighed af to engelske kvinder der ønskede deres familier skulle have det bedste og reneste til at pleje deres hud med. 

Balance Me går meget op i naturen og minimum 50% af deres flasker og krukker er produceret af genanvendeligt plastik. Æskerne produkterne leveres i er af FSC godkendt træ, som kun høstes fra bæredygtige og velforvaltede skove. 

Du finder ikke petrokemikalier, som vaseline, mineralske olier, PEGS og silikoner i nogle af produkterne.