Balance Me, Pure Skin Face Wash, 40 ml. Travel Size

69,00 kr.
Varenummer: 4302
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Balance Me

Balance Me, Pure Skin Face Wash er en naturlig vaske gel, som hjælper din hud i balance, mens den effektivt bliver renset for hverdagens snavs og makeup. Den binder fugten i huden, så den ikke udtørrer. Balance Me, Pure Skin Face Wash indeholder blandt andet grantræ knast, Moringaolie og riskimsolie. Disse aktive ingredienser styrker tilstoppet og betændt hud. Den er antioxiderende og hjælper huden med at blive mere klar og glat. Face Wash er også spækket med beroligende, afbalancerende og lækkert duftende æteriske olier fra grape, petitgrain og franincence.

Balance Me, Pure Skin Face Wash passer til både den modne og unge hud.

Normal - kombineret hud.

Balance Me, Pure Skin Face Wash anvendes på fugtig hud. Masser den blidt ind i huden i ansigtet og på halsen. Du kan bruge den på øjnene til din makeup, undgå blot at det kommer ind i dem. Skyl herefter huden ren og gentag for dobbelt afrensning.

(*Naturlige rene æteriske olier, **naturligt forekommende i æteriske olier, ***certificeret økologisk ingrediens) vand, decylglucosid, laurylglucosid, klidolie fra oryza sativa (Riskims Olie), glycerin, xanthan-harpiks, modificeret kartoffelstivelse, olie fra moringa oliefera (moringa), citronsyre, ekstrakt af abies picea (grantræsknast), bladekstrakt fra aloe barbadensis (aloe vera)***, citrus paradisi (grapefrugt)*, boswellia carteri (røgelse)*, citrus aurantium amara (petitgrain)*, cymbopogon martini (palmerose)*, cananga odorata (ylang ylang)*, anthemis nobilis (romansk kamille)*, benzylalkohol, kaliumsorbat, dehydroacetisk syre (DHA), limonen**, linalool**, geraniol**

Balance Me er et innovativt brand der har produkter til ansigt, krop og hår. De bruger naturlige og aktive ingredienser. Deres produkter er fyldt med højteknologiske formuleringer og rene æteriske olier, som er af høj kvalitet. Der er stor fokus på ingredienserne og du kan se hvor mange % naturlige ingredienser der er i på alle flasker og krukker. Balance Me er produceret med kærlighed af to engelske kvinder der ønskede deres familier skulle have det bedste og reneste til at pleje deres hud med. 

Balance Me går meget op i naturen og minimum 50% af deres flasker og krukker er produceret af genanvendeligt plastik. Æskerne produkterne leveres i er af FSC godkendt træ, som kun høstes fra bæredygtige og velforvaltede skove. 

Du finder ikke petrokemikalier, som vaseline, mineralske olier, PEGS og silikoner i nogle af produkterne.