❄ Byt julegaver frem til 14. januar 2022 

Balance Me, Stellar Face Balm, 5 ml.

85,00 kr.
Varenummer: 4325
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Balance Me

Balance Me, Stellar Face Balm bliver din nye SOS læbepleje. Den fungerer, som et multi funktionelt produkt, da den kan bruges på læber, neglebånd, myggestik og så kan den forebygge forkølelsessår. Den kan anvendes af både børn og voksne og er et must hvis du er ude i kulden eller på skiferie. Balance Me, Stellar Face Balm indeholder blandt andet ingredienser, som sheasmør, mangofrøsmør og rød mandarin. Disse ingredienser er perefkte til at blødgøre og beskytte huden, mens den er rig på antioxidanter og vitaminer.

Balance Me, Stellar Face Balm kan anvendes af alle.

Balance Me, Stellar Face Balm anvendes efter behov på hele kroppen hvor der er behov for beskyttelse og fugt. 

(*Naturlige rene æteriske olier, **naturligt forekommende i æteriske olier, ***certificeret økologisk ingrediens) smør fra butyrospermum parkii (shea)***, frøsmør fra mangifera indica (mango), frøolie fra simmondsia chinensis (jojoba), cera alba (uraffineret bivoks), olie fra cocos nucifera (jomfrukokosnød)***, frugtolie fra rosa canina (hybenrose), olie fra væv i daucus carota sativa (gulerod), tocopherol (vitamin E), citrus aurantium (neroli)*, citrus reticulata (rød mandarin)*, citrus aurantium amara (petitgrain)*, litsea cubeba (litsea may chang)*, anthemis nobilis (romansk kamille)*, blomsterolie fra calendula officinalis (calendula), limonen**, linalool**, geraniol**, citral**, farnesol**

Balance Me er et innovativt brand der har produkter til ansigt, krop og hår. De bruger naturlige og aktive ingredienser. Deres produkter er fyldt med højteknologiske formuleringer og rene æteriske olier, som er af høj kvalitet. Der er stor fokus på ingredienserne og du kan se hvor mange % naturlige ingredienser der er i på alle flasker og krukker. Balance Me er produceret med kærlighed af to engelske kvinder der ønskede deres familier skulle have det bedste og reneste til at pleje deres hud med. 

Balance Me går meget op i naturen og minimum 50% af deres flasker og krukker er produceret af genanvendeligt plastik. Æskerne produkterne leveres i er af FSC godkendt træ, som kun høstes fra bæredygtige og velforvaltede skove. 

Du finder ikke petrokemikalier, som vaseline, mineralske olier, PEGS og silikoner i nogle af produkterne.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare