Balance Me, Super Moisturising Wash, 250 ml.

129,00 kr.
Varenummer: 4330
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Balance Me

Balance Me, Super Moisturising Wash er en vaskegel, som beroliger og renser huden. Den har en dejlig opløftende duft og så er den lavet af 99% naturlige ingredienser. Balance Me, Super Moisturising Wash indeholder blandt andet ingredienser, som patchouli, koriander, geranium og lavendel. Disse ingredienser hjælper huden med at blive stimuleret, blød og beroliget. Den er antiseptisk og gavner kredsløbet. 

Balance Me, Super Moisturising Wash er velegnet til alle hudtyper og især tør hud, da den fugter og blødgør huden.

Balance Me, Super Moisturising Wash anvendes i bruseren eller i et karbad. Skyl huden og masser produktet ind i huden. Jo længere tid du masserer desto bedre bliver resultatet af de æteriske olier. Den vil skumme lidt, men da det er en sulfatfri wash vil det ikke være meget.

(*Naturlige rene æteriske olier, **naturligt forekommende i æteriske olier, ***certificeret økologisk ingrediens) Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride Ceteareth-20, Limonene** , Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Citrus Nobilis (Mandarin Red) Peel Oil*, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Oil* , Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Juniperus Communis (Juniper) Fruit Oil* , Anthemis Nobilis (Roman Chamomile) Flower Oil*, Piper Nigrum (Black Pepper) Fruit Oil* Glycerin, Isopropyl Alcohol (Isopropanol), Potassium Sorbate, Polyquaternium-7, Citric Acid, Hydrolyzed Wheat Gluten, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride 

Balance Me er et innovativt brand der har produkter til ansigt, krop og hår. De bruger naturlige og aktive ingredienser. Deres produkter er fyldt med højteknologiske formuleringer og rene æteriske olier, som er af høj kvalitet. Der er stor fokus på ingredienserne og du kan se hvor mange % naturlige ingredienser der er i på alle flasker og krukker. Balance Me er produceret med kærlighed af to engelske kvinder der ønskede deres familier skulle have det bedste og reneste til at pleje deres hud med. 

Balance Me går meget op i naturen og minimum 50% af deres flasker og krukker er produceret af genanvendeligt plastik. Æskerne produkterne leveres i er af FSC godkendt træ, som kun høstes fra bæredygtige og velforvaltede skove. 

Du finder ikke petrokemikalier, som vaseline, mineralske olier, PEGS og silikoner i nogle af produkterne.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare