Brug koden "fødselsdag3" og spar 20% på ikke i forvejen nedsatte produkter*

Her er prisen presset helt i bund >> Klik her

Beauty Made Easy, Tube Lip Balm Hemp

39,00 kr.
19,50 kr.
Varenummer: 7900
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Ingredienser
Beauty Made Easy

Beauty Made Easy, Tube Lip Balm er din nye ynglings læbebalm. Den er kommer ind i et pap rør, som er fremstillet af genanvendeligt pap og papir. Ingen plastik - Kun bæredygtigt genbrugs pap. Beauty Made Easy, Tube Lip Balm er en naturlig farvet læbebalm der giver læberne en let og transparent udseende. Den er fremstillet uden brug af vand og 65% af ingredienserne er af økologisk certificeret. 

Beauty Made Easy, Tube Lip Balm indeholder 100% ingredienser af naturlig oprindelse, som bivoks, ricinusolie, hindbærfrøolie, kakaosmør, pebermynteolie og vitamin E. Dine læber bliver næret, beskyttet og får en masse fugt, så de ser sunde og velplejet ud.

6 gr.

ricinus communis seed oil*, cera alba*, cocos nucifera oil, hydrogenated castor oil, stearyl behenate, cocoglycerides, theobroma cacao seed butter, cetyl palmitate, helianthus annuus seed oil, isopropyl myristate, mentha piperita oil, cannabis sativa seed oil, tocopherol - *certified organic ingredients

Beauty Made Easy er et nyere brand der arbejder på at skabe bedre vilkår for miljøet. Deres lipbalm og læbestifter leveres i non-plastic emballage der giver ZERO WASTE. De anvender udelukkende bionedbrydelige råvarer. Beauty Made Easy - Le papier emballagen er designet således at når du har brugt din læbestift, så er der ikke mere emballage. De har nemlig lavet det på den smarte måde at man trækker emballagen med ned, når man bruger sin læbestift. 

Beauty Made Easy anvender udelukkede NON-GMO ingredienser i deres Lipbalm og læbestifter. De er fremstillet af  vegetabilske ingredienser, som nærer og fugter dine læber, så de ser velplejet og sunde ud.

 

Le Papier mat læbestifter var Award Finalist til: 

  • Pure Beauty Global Awards 2020 – Highly Commende
Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare