Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Vi løber hurtigt, men forvent lidt længere leveringstid i disse dage.

Beter Natural Fiber - Flexible Vent Hårbørste, Fv. Lyng

59,00 kr.
47,20 kr.
Varenummer: 4037
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Beter Natural Fiber

Beter Natural Fiber - Flexible Vent Hårbørste er den perfekte børste at bruge, når du skal føntørre dit hår. Luften går igennem og håret tørrer lynhurtigt og bliver dejligt blødt. Denne børste er egnet til tyndt og fint hår. Beter Natural Fiber - Flexible Vent Hårbørste  er lavet af materiale der er baseret på hvedestrå og fibre. Den er vegansk og glutenfri og den er indfarvet med vegetabilsk og naturlig farvestof og yderligere fremstillet uden brug af kulstof. Den har nylonbørste hår med afrundede ender og så er der god afstand imellem hårene.

Beter Natural Fiber - Flexible Vent Hårbørste er velegnet til alle hårtyper. Dens emballage er af genanvendeligt pap. Flexible Vent Hårbørsten findes i 3 nuancer.

Har børsten været brugt i vådt hår skal den placeres med puden ned af for at vandet løber ud af puden.

Beter Natural Fiber er miljøvenlige hårbørster og kamme. Produkterne er baseret på hvedestrå og fibre. Beter Natural Fiber fremstiller børste, kamme, lomme spejle og hårprodukter. Alle produkter er fremstillet af hvedestråplast, som er det nyeste indenfor miljøvenligt materiale og det er et perfekt alternativ til plastik. Produkterne fremstilles uden brug af kulstof.

Beter Natural Fiber er glutenfri og indfarvet med vegetabilsk og naturlig farve.

Emballagen er lavet af genanvendeligt pap.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare