Evolve, Bio-Retinol+ C Booster, 15 ml

289,00 kr.
Varenummer: 8141
Brug gerne disse to også for bedre resultater
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Evolve Organic Beauty
Evolve, Bio-Retinol+ C Booster hjælper med at give din hud et boost. Denne olie basserede serum opfrisker træt og grå hud og giver den en masse næring. Evolve, Bio-Retinol+ C Booster indeholder blandt andet 4 potente vitaminer, nemlig A, C, F og E. De hjælper med at øge kollagen produktionen, fugte huden og booste hudens udstråling. De hjælper også med at have en helende effekt på huden og så er den rig på antioxidanter. Det er blandet i en base af hybenolie, som lader ingredienserne trænge dybere ned i huden end vandbaserede produkter.
Evolve, Bio-Retinol+ C Booster kan anvendes af alle hudtyper.

100% Naturlig

94,50% Økologisk

Den er vegansk og glutenfri.

Evolve, Bio-Retinol+ C Booster påføres en ny renset hud og kan anvendes i både ansigt, på hals og decolté. Bland 1-2 dråber i din dagscreme.

Caprylic/ capric Triglyceride*, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Oil*, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Rosa Canina (Rosehip) Fruit oil*, Bakuchiol, Tocopherol, Parfum (Naturally derived fragrance), Helianthus Annuus Seed Oil. *Ingredients from Organic farming

Evolve Organic Beauty er et håndlavet hudpleje brand, som indeholder de mest effektive naturlige indholdsstoffer. Alt hvad Evolve Organic Beauty skaber er lavet ved hjælp af naturlige og økologiske olier, udtræk og superfoods fra hele verden. Produkterne er veganske, testes ikke på dyr og laves i små serier for at sikre produktets friskhed.

Evolve Organic Beauty er til dig der ønsker at være sund og gøre hverdagen mere grøn. De køber deres naturlige og økologiske ingredienser fra Fair Trade og bæredygtige leverandører.

De producerer hudpleje til ansigt, krop og hår. 

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare