Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Se vores januar udsalg her >> Klik her

Comfort Zone, Active Pureness Pakke - Abonnement

Hver 5. måned

755,00 kr. / 5. måned

Køb dine favorit produkter fra Active Pureness Serien på abonnement og få dem leveret direkte til døren, så du ikke løber tør. Normal prisen for alle 4 produkter er 944 kr.

Du sparer 20% og får fri fragt.

1
+
Køb
Beskrivelse
Fordelene ved abonnement
Active Pureness serien er til dig der

Active Pureness pakken er lavet med 4 plejeprodukter der hjælper din hud, hvis du døjer med urenheder, akne, fedtet hud og bumser. Serien hjælper dig med, at få kontrol over din urene hud, den regulere talg produktionen og så giver den aktiv hjælp til at forebygge og udbedre fedtet hud og acne.

Med Active Pureness pakken på abonnement får du:

1 x Cleansing Gel - En dybderensende gel der effektivt fjerner makeup, snavs og forurening uden at den udtørrer din hud. Den er talg regulerende og hjælper din hud med at mindske og forebygge udbrud og komme i balance. Den er sæbefri og har en eksfolierende formulering der er mild  på huden. 

1 x Toner - Styrker huden og hjælper den til at blive genopbygget og blive stærk. Den nærer huden i dybden. Den ødelagte barriere på din hud bliver genopbygget, så den bliver stærkere og porerne mindre. 

1 x Fluid - Den arbejder aktivt med at mattere din hud og styrke den. Den er bakteriehæmmende og holder huden under kontrol. Dine porer vil med tiden mindskes, så der kommer mindre talg og derved forhåbentlig mindre udbrud.

1 x Corrector - Fungerer som en aktiv hjælp til acne og andre urenheder i løbet af dagen. Den bruges lokalt på spots eller allerede når du mærker en summen i huden, som om en bums er på vej. 

Glutenfri og vegansk.

Med dette abonnement er du sikker på du ikke løber tør for dine favorit plejeprodukter. Du vælger selv intervallet på, hvor ofte du ønsker pakken.

Ved at tilmelde dig abonnements ordningen får du disse fordele:

  • Din pakke leveres fast, som du ønsker det.
  • Du får altid 20% rabat.
  • Fri fragt til Postnord pakkeshop.
  • Du kan opsige fra dag til dag ved, at logge ind på din profil eller sende os en mail.
  • Der er ingen binding.

Der er ingen skjulte gebyrer eller opsigelsesvarsel. Pengene trækkes automatisk på din konto, når vi sender din pakke og du behøver ikke tænke på, at skulle huske at få købt nyt.

Der er ingen bindingsperiode hos Hudplejeonline og du kan opsige dit abonnement indtil dagen før den næste forsendelsesdato.

Når du bestiller første gang registrerer vi dine leverings- og betalings oplysninger. Pengene trækkes så automatisk, når vi sender din bestilling.

Dine oplysninger gemmes til dine efterfølgende leveringer. Vi har sikker betaling og bruger SSL til at kryptere din forbindelse, så dine personlige oplysninger ikke deles.

Vi sender til nærmeste pakkeshop med Postnord og forventet leveringstid er 1-2 dage.

Active Pureness serien fra Comfort Zone hjælper dig med, at få kontrol over din urene hud. Den hjælper huden med at regulerere talg produktionen. Du får her en aktiv hjælp til at forebygge og udbedre fedtet hud og acne.

Active Pureness serien fra Comfort Zone skal du bruge hvis du føler din hud er fedtet at røre ved, har store porer især i T-Zonen, hvis du har mange urenheder, comedoner og udbrud i forskellig grad.

Active Pureness serien fra Comfort Zone er en serie der er aktiv og du vil endelig føle at din hud får den hjælp den har brug for. Flere af produkterne indeholder forskellige syrer der aktivt vil hjælpe din hud i balance igen.

Med denne serie kommer du til bunds og vil få aktiv hjælp. Har du brug for hjælp til, at sammensætte en god pleje rutine, så tøv ikke med at sende os en mail. Du får hjælp af en uddannet kosmetolog der arbejder med disse problemer dagligt. Skriv på info@hudplejeonline.dk

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare