Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Day & Night Hydra Glow Gavesæt

945,00 kr.
708,75 kr.
Varenummer: 7099
Måske du også kan bruge denne
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Hydramemory Ampoule
Hydramemory Cream
Renight Cream
Renight Ampoule

Comfort Zone, Day & Night Hydra Glow indeholder 6 bestseller produkter fra Comfort Zone, som ligger i en smuk og meget anvendelig æske. Her er fokus på din huds glød og at den bliver næret og fugtet godt. Du får 2 x 2 forskellige ampuller, som giver masser glød og næring, dagscreme der giver fugt og opstramning, samt en natcreme, som nærer din hud.

Æsken er perfekt til selvforkælelse, som rejsestørrelser, fødselsdagsgave, værtindegave, advendtsgave og julegave.

Den passer til dig der har tør hud, stresset hud, ønsker opstramning og normal hudtype.

Comfort Zone, Essential Beauty giver dig en smukkere og flottere glød!

 2 ml. Hydramemory Ampoule - Læs mere om produktet  >>  Klik her

60 ml. Hydramemory Cream - Læs mere om produktet  >>  Klik her

60 ml. Renight Cream - Læs mere om produktet  >>  Klik her

 2 ml. Renight Ampoule - Læs mere om produktet  >>  Klik her

Læs mere om produkterne herunder eller klik på >> Klik her

Comfort Zone, Hydramemory, Hydra & Glow ampuller er en nyhed fra Comfort Zone vi har ventet længe på. Denne Illuminating Concentrate arbejder for en bedre hudbarriere funktion. Den fugter huden intenst, giver masser af glød og smidighed i huden. Comfort Zone, Hydramemory, Hydra & Glow ampuller indeholder ingredienser, som 

  • 0,2% Polyglutamic Acid - Triple aktivt hydreringsingrediens, som giver styrke, fugt, plumping og så er den fugtbevarende.
  • 5% Niacinamid, som er en multitasking vitamin B3. Den stimulerer collagensyntesen, der sørger for cirkulation i huden og glød. Den bremser også overflødig melanin produktion.
  • 2% N-Acetylglucosamine, som opklarer huden og hjælper med fornyelse.

94,5% ingredienser af naturlig oprindelse og den er parfumefri.

Vegansk og glutenfri.

Comfort Zone, Hydramemory Cream er ideel til normal og tør hud. Den har en cremet sorbet konsistens og trænger hurtigt ind i huden. Den indeholder 16% MORINGAOLIE, som ikke stopper dine porer til, men i stedet hjælper den med at fylde din hud med fugt. Comfort Zone, Hydramemory Cream indeholder også makrohyaluronsyre, som hjælper med at reparere hudens fugtbarriere. Hudens fugtdepoter fyldes og huden efterlades silkeblød og komfortabel. 

Comfort Zone, Hydramemory Cream er testet og har vist et resultat på +15,7% forøgelse af hydrering i huden efter 24 timer*. 

Hvis du skal vælge mellem Hydramemory Cream og Hydramemory Cream Gel skal du kigge lidt på årstiden. Hydramemory Cream er til efterår og vinter, hvor Hydramemory Cream Gel er lidt lettere og derved perfekt til forår og sommer brug.

92% ingredienser af naturlig oprindelse. 

Instrumentel evaluering med corneometer, anvendelse af Cream, 20 personer.

Vegansk og glutenfri.

Comfort Zone, Renight Cream er en fantastisk genopbyggende  og nærende natcreme der passer til alle hudtyper og hud tilstande. Den er især god til huden der er tør, træt og sart. Comfort Zone, Renight Cream giver dig en komfortabel følelse om morgenen, hvor du vil opleve din hud er næret, blød og afslappet. 

Comfort Zone, Renight Cream indeholder blandt andet økologisk certificeret olie fra gojibær der er kendt for sine foryngende egenskaber og en rig kilde til E-Vitamin og Provitamin A. Hyaluronsyre er også en af de gode ingredienser da den tilfører din hud masser af fugt.

88% ingredienser af naturlig oprindelse.

Vegansk og glutenfri.

Comfort Zone, Renight Bright & Smooth ampuller er en multi vitamin koncentrat du anvender om natten. Den giver en udglattende og opklarende effekt på huden og omkring øjnene. Du får en intensiv behandling, som virker fra første påføring og der er klinisk dokumenterede resultater efter kun 14 dage, når kuren er færdig. Dens konsistens er specielt designet til at absorberingen fremmes og effektiviteten maksimeres og derfor kan den med fordel anvendes med dine andre pleje produkter.

Comfort Zone, Renight Bright & Smooth  ampuller indeholder ingredienser, som 

  • 0,1% Retinal Dehyde - Der er en foreløber for retinsyre også kendt som A-Vitamin. Den omdannes af vores celler til retinolsyre og bliver derved en kraftfuld multi funktionelt molekyle der spiller en stor rolle i den naturlige proces for natlig fornyelse. Cellefornyelsen stimuleres ved at vitaliteten øges i de dybere lag af epidermis og derved modvirkes tab af kollagen.
  • 2% Niacinamid, som er en multitasking vitamin B3. Den stimulerer collagensyntesen, der sørger for cirkulation i huden og glød. Den bremser også overflødig melanin produktion.
  • Acetyl-Tetrapeptide-5 - Som er en multifunktionel peptid der er specielt til øjenområdet og modvirker poser og mørke rander. Øjenomgivelserne får et friskere og mere udhvilet udseende

97,5% ingredienser af naturlig oprindelse og den er uden duft.

Der er 2 ml. i hver ampul.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare