Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Essential, Maxi Size Kit

379,00 kr.
341,10 kr.
Sammen forbedrer de resultatet
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Essential serien er til dig der

Køb dine 2 favorit rense produkter i Maxi størrelser. Sættet indeholder i 2 x 380 ml.:

Comfort Zone, Essential, Cleansing Milk er en dejlig blød rensemælk du kan bruge dagligt og som passer til alle hudtyper. Den er dybderensende og den opløser effektivt makeup, overflødig hudtalg, solfiltre og forurening fra huden. Det er en oliebaseret rens der fungerer uden overfladeaktiver.  

Comfort Zone, Essential, Toner's vigtigste opgave er, at gøre huden klar til, at transportere serum og cremer dybt ned i huden, hvor de skal udrette mirakler. Comfort Zone, Essential, Toner er en universal balancerende toner der genskaber din huds optimale fugtniveau. Den genopretter din huds PH-værdi og er alkoholfri.

Den kan anvendes af alle hudtyper.

Comfort Zone, Essential, Cleansing Milk kan bruges dagligt både morgen og aften. For at få det allerbedste resultat anbefales det altid at rense huden 2 gange efter hinanden for, at få al snavs fjernet fra huden. Foddel den på tør hud og massér den ind med cirkulære bevægelser. Skyl den af med lunken vand og gentag.

Herefter Comfort Zone, Essential, Toner bruges dagligt efter huden er afrenset. Påfør den vatrondeller og tør den rundt i ansigtet inden du påfører din serum og dagscreme.

Brug den gerne morgen og aften og den skal ikke vaskes af.

Essential produkter fra Comfort Zone er en serie der daglig giver din hud de bedste betingelser for en effektiv og dybdegående renserutine hver dag. Her finder du produkter de passer til alle hudtyper, så din hud er i sikre hænder.

Essential serien fra Comfort Zone indeholder alt hvad hjertet begærer af effektive renseprodukter til din hud. Cleansing milk, toner, makeupfjerner og peelinger.

Essential serien fra Comfort Zone indeholder blandt andet ingredienser som:

BETAINE - Der er ekstrakt af sukkerroer. Denne ingrediens suger snavs til sig, fugter huden og stimulerer og forsvarer huden mod fri radikale. Denne ingrediens finder du i alle serien produkter.

NIACINAMID - Giver huden vitalitet og balance og samtidig beroliger den huden. Denne ingrediens er kun i toneren.

BROMELAIN - Er taget ud af ananas og er fantastisk til eksfoliering af huden. Denne ingrediens finder i peelingerne.

 
Essential serien fra Comfort Zone sørger for at din plejes og får masser af fugt, mens hudens naturlige barriere beskyttes.  

Med denne serie kommer du til, at få renset din hud optimalt og effektivt med de forskellige rens, toner og peelings.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med