Brug koden "fødselsdag3" og spar 20% på ikke i forvejen nedsatte produkter*

Her er prisen presset helt i bund >> Klik her

Comfort Zone, Remedy, Toner, 200 ml. Abonnement

Hver 3. måned

191,00 kr. / 3. måned

Ved at købe Remedy Toner på abonnement får du automatisk tilsendt en ny pakke, så du ikke løber tør.

Du sparer 15% og får fri fragt.

Vi anbefaler du vælger hver 2. måned, så du ikke løber tør.

1
+
Køb
Beskrivelse
Fordelene ved abonnement
Anvendelse
Ingredienser
Remedy serien er til dig der

Comfort Zone, Remedy Toner giver din hud øjeblikkelig beroligelse og en dejlig følelse af velvære. Din hud får en følelse af at blive forfrisket og så vil den blive blødgjort, mens den kommer i balance igen. Comfort Zone, Remedy Toner kan anvendes af alle hudtyper også dem med hypersensitiv og irritabel hud.

Comfort Zone, Remedy Toner hjælper hvis din hud har en tendens til rødme. Så vil de præbiotiske ingredienser dulme og berolige din hud og du vil føle en øjeblikkelig lettelse. En toner er vigtig efter huden er renset, da det er den der sørger for, at gøre huden klar til at tranportere din serum og creme langt ned, hvor det gør mest gavn.

98% naturlige ingredienser.

100% parfumefri og farvefri.

Vegansk og glutenfri.

Med dette abonnement er du sikker på du ikke løber tør for dine favorit plejeprodukter. Du vælger selv intervallet på, hvor ofte du ønsker pakken.

Ved at tilmelde dig abonnements ordningen får du disse fordele:

  • Din pakke leveres fast, som du ønsker det.
  • Du får altid 15% rabat.
  • Fri fragt til Postnord pakkeshop.
  • Du kan opsige fra dag til dag ved, at logge ind på din profil eller sende os en mail.
  • Der er ingen binding.

Der er ingen skjulte gebyrer eller opsigelsesvarsel. Pengene trækkes automatisk på din konto, når vi sender din pakke og du behøver ikke tænke på, at skulle huske at få købt nyt.

Der er ingen bindingsperiode hos Hudplejeonline og du kan opsige dit abonnement indtil dagen før den næste forsendelsesdato.

Når du bestiller første gang registrerer vi dine leverings- og betalings oplysninger. Pengene trækkes så automatisk, når vi sender din bestilling.

Dine oplysninger gemmes til dine efterfølgende leveringer. Vi har sikker betaling og bruger SSL til at kryptere din forbindelse, så dine personlige oplysninger ikke deles.

Vi sender til nærmeste pakkeshop med Postnord og forventet leveringstid er 1-2 dage.

Comfort Zone, Remedy Toner bruges på en nyrenset hud. Du kan komme den på vatrondeller eller spraye den direkte i ansigtet. Husk at lukke øjnene godt i. Herefter påfører du Remedy Serum og Remedy Cream.

En toner er vigtig efter huden er renset, da det er den der sørger for, at gøre huden klar til at tranportere din serum og creme langt ned, hvor det gør mest gavn.

AQUA  /  WATER  /  EAU,  PROPANEDIOL,  GLYCERIN,  BETAINE,  NIACINAMIDE,  POLYSORBATE  20, 1,2-HEXANEDIOL,  CAPRYLHYDROXAMIC  ACID,  PARFUM  / FRAGRANCE,  CITRIC  ACID.

Remedy produkter fra Comfort Zone hjælper din hud med at komme i balance igen. Den beroliger og styrker din hud. 

Remedy produkter fra Comfort Zone hjælper især din hud der er fin, tynd og skrøbelig. Måske føles den irriteret og tør. Den blusser ofte op og kan være intolerant eller allergisk. Måske føler du den er hypersensitiv.

Remedy produkter fra Comfort Zone hjælper din hud ud af den onde cirkel den befinder sig i. Dens aktive ingredienser styrker din huds forsvar og beroliger den. Den øger din huds prebiotiske forsvar og starter med at genopbygge din hud i dybden.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare