Brug koden "fødselsdag3" og spar 20% på ikke i forvejen nedsatte produkter*

Her er prisen presset helt i bund >> Klik her

Comfort Zone, Essential Beauty Gaveæske

355,00 kr.
284,00 kr.
Varenummer: 7100
Måske du også kan bruge denne
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Essential Face Wash
Hydramemory Gel Cream
Hydramemory Mask

Comfort Zone, Essential Beauty indeholder 3 bestseller produkter fra Comfort Zone, som ligger i en smuk og meget anvendelig æske. Her er fokus på din daglige skønhedsrutine med rens, creme og en lækker maske.

Æsken er perfekt til selvforkælelse, som rejsestørrelser, fødselsdagsgave, værtindegave, advendtsgave og julegave.

Den passer til dig der har tør hud, ønsker opstramning og normal hudtype.

Comfort Zone, Essential Beauty giver dig en renere, sundere og stærkere hud - Længere!

100 ml. Essential Face Wash - Læs mere om produktet  >>  Klik her

 30 ml. Hydramemory Cream Gel - Læs mere om produktet  >>  Klik her

 60 ml. Hydramemory Mask - Læs mere om produktet  >>  Klik her

Læs mere om produkterne herunder eller klik på >> Klik her

Comfort Zone, Essential, Face wash er en let skummende rense creme. Den er dybderensende og opløser effektivt makeup, overflødig hudtalg, solfiltre og forurening fra huden. Hudens PH balance holdes og den genvinder sin naturlige udstråling. Når du anvender den kommer den ud som en creme og når den blandes med vand bliver den til en blød skum der effektivt renser din hud. Den holder hudens fugt niveau højt uden huden føles fedtet. Din hud vil føles dejlig ren og frisk.

Essential, Face wash er særdeles god til normal og kombineret hud. Bør ikke bruges af sarte hudtyper. 

77% ingredienser af naturlig oprindelse. Uden silikone.

Vegansk og glutenfri. 

Comfort Zone, Hydramemory, Cream Gel indeholder 4,5% MORINGA OLIE, som trænger dybt ned i din hud uden at fedte og tilstoppe dine porer. Denne creme har en let sorbet tekstur og er ideel til normal, kombineret og fedtet hud. Comfort Zone, Hydramemory, Cream Gel opretholder hudens naturlige fugtniveau, samtidig med at den gør huden silkeblød og komfortabel. Den plejer og nærer din hud med hyaluronsyre. Hudens barriere styrkes og opstrammes. Comfort Zone, Hydramemory, Cream Gel sørger for at fine linjer og rynker mindskes, mens huden fyldes med fugt. Den har vist en +13% stigning i hydrering efter 24 timer.*

Hvis du skal vælge mellem Hydramemory Cream og Hydramemory Cream Gel skal du kigge lidt på årstiden. Hydramemory Cream er til efterår og vinter, hvor Hydramemory Cream Gel er lidt lettere og derved perfekt til forår og sommer brug.

92% ingredienser af naturlig oprindelse. 
Vegansk og glutenfri.

* Instrumetal evaluering med korneometer, anvendelse af Cream Gel, 20 personer.

Comfort Zone, Hydramemory, Mask er en skøn leave-on maske med en konsistens af gele-creme. Den absorberes af huden på 3 minutter. Den er perfekt som en sovemaske 1 til 2 gange i ugen. Comfort Zone, Hydramemory, Mask tilfører øjeblikkeligt fugt og nærer huden. Den har aktive ingredienser som Makro Hyaluronsyre, Moringa olie, Omega 3, 6 & 9 fedtsyrer og E-vitamin. Masken modvirker aldringstegn og fornyer hudens elasticitet. Du vågner med en frisk hud der er fyldt godt ud. 

Comfort Zone, Hydramemory, Mask er perfekt til når du hud har været presset med solbadning, rejser, stress og søvnmangel.

97% ingredienser af naturlig oprindelse. 

Vegansk og glutenfri.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare