❄ Byt julegaver frem til 14. januar 2022 

Comfort Zone, First Class Hydra Travel Kit

195,00 kr.
156,00 kr.
Varenummer: 7094
Måske du også kan bruge denne?
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Essential, Face Wash
Essential, Micellar Water
Hydramemory Cream
Renight Cream

Startersæt eller rejsekit til både teenage hud og tør hud der trænger til et fugt boost. 

Pakken indeholder:

Essential, Face wash 50 ml.

Essential, Micellar water, 50 ml.

Hydramemory, Cream, 15 ml.

Renight cream, 15 ml.

Comfort Zone, Essential, Face wash er en let skummende rense creme. Den er særdeles god til normal og kombineret hud. Kan ikke bruges af sarte hudtyper. Comfort Zone, Essential, Face wash er dybderensende og den opløser effektivt makeup, overflødig hudtalg, solfiltre og forurening fra huden. 

Comfort Zone, Essential, Face wash holder hudens fugt niveau højt uden huden føles fedtet. Din hud vil føles dejlig ren og frisk.

92% ingredienser af naturlig oprindelse.

Comfort Zone, Essential, Micellar Water er din muti aktive rensevand der forfrisker din hud. Den afrenser din hud for dagens ydre påvirkninger og makeup. 

Comfort Zone, Essential, Micellar Water er mild mod din hud og kan bruges i hele ansigtet, også på både øjne og mund. Den indeholder kun milde renseaktiver, som Polyglyceryl-4 caprilate. Derfor kan den bruges af alle hudtyper. Også den meget sarte og sensitive. 

Comfort Zone, Essential, Micellar Water  er ikke nødvendig at vaske af huden igen og den er derfor perfekt også at have med på rejser, til sport osv.

99% ingredienser af naturlig oprindelse.

Vegansk og glutenfri.

Comfort Zone, Hydramemory Cream er ideel til normal og tør hud. Den har en cremet sorbet konsistens og trænger hurtigt ind i huden. Den indeholder 16% MORINGAOLIE, som ikke stopper dine porer til, men i stedet hjælper den med at fylde din hud med fugt. Comfort Zone, Hydramemory Cream indeholder også makrohyaluronsyre, som hjælper med at reparere hudens fugtbarriere. Hudens fugtdepoter fyldes og huden efterlades silkeblød og komfortabel. Comfort Zone, Hydramemory Cream er testet og har vist et resultat på +15,7% forøgelse af hydrering i huden efter 24 timer*. Hvis du skal vælge mellem Hydramemory Cream og Hydramemory Cream Gel skal du kigge lidt på årstiden. Hydramemory Cream er til efterår og vinter, hvor Hydramemory Cream Gel er lidt lettere og derved perfekt til forår og sommer brug.

92% ingredienser af naturlig oprindelse. 

Instrumentel evaluering med corneometer, anvendelse af Cream, 20 personer.

Comfort Zone, Renight Cream er en fantastisk genopbyggende  og nærende natcreme der passer til alle hudtyper og hud tilstande. Den er især god til huden der er tør, træt og sart. Comfort Zone, Renight Cream giver dig en komfortabel følelse om morgenen, hvor du vil opleve din hud er næret, blød og afslappet. 

Comfort Zone, Renight Cream indeholder blandt andet økologisk certificeret olie fra gojibær der er kendt for sine foryngende egenskaber og en rig kilde til E-Vitamin og Provitamin A. Hyaluronsyre er også en af de gode ingredienser da den tilfører din hud masser af fugt.

88% ingredienser af naturlig oprindelse.

Vegansk og glutenfri.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare