Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Hydramemory, Hydra & Glow Ampuller, 7 stk.

305,00 kr.
244,00 kr.
Varenummer: 7111
Sammen forbedrer de resultatet
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Hydramemory er til dig der
Testresultater

Comfort Zone, Hydramemory, Hydra & Glow ampuller er en nyhed fra Comfort Zone vi har ventet længe på. En lækker koncentrat du anvender, som en kur for at forkæle huden yderligere. Denne Illuminating Concentrate arbejder for en bedre hudbarriere funktion. Den fugter huden intenst, giver masser af glød og smidighed i huden. Comfort Zone, Hydramemory, Hydra & Glow ampuller indeholder ingredienser, som 

  • 0,2% Polyglutamic Acid - Triple aktivt hydreringsingrediens, som giver styrke, fugt, plumping og så er den fugtbevarende.
  • 5% Niacinamid, som er en multitasking vitamin B3. Den stimulerer collagensyntesen, der sørger for cirkulation i huden og glød. Den bremser også overflødig melanin produktion.
  • 2% N-Acetylglucosamine, som opklarer huden og hjælper med fornyelse.

Comfort Zone, Hydramemory, Hydra & Glow ampuller er en kur, som du anvender over 1-2 uger. Du bruger den om aftenen. Serien her henvender sig til personer på 30+.

94,5% ingredienser af naturlig oprindelse og den er parfumefri.

Vegansk og glutenfri.

Comfort Zone, Hydramemory, Hydra & Glow 


Åbn din ampul:

Sæt gummihatten på din ampul og knæk så toppen af. Glasset smuldrer ikke, så du skærer dig ikke. Sæt så tragten på den ampul du har åbnet og doser nu nemt dine dråber. 

Kuren har til 7 dage og alt derudover er en gave du blot skal nyde. Anvend ampullen efter din hud er renset og tonet. På med ampullen og så din serum og creme.

Gør det om aftenen for at få det bedste resultat.

AQUA / WATER / EAU, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, ACETYL GLUCOSAMINE, PENTYLENE GLYCOL, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, PHENOXYETHANOL, SODIUM POLYGLUTAMATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Serien Hydramemory fra Comfort Zone er til dig der oplever din hud tørster efter fugt. Du føler måske den er stram og for "lille" at være i. Med denne serie slukkes tørsten øjeblikkeligt i en tør og dehydreret hud. Hudens barriere repareres, så fugten ikke bare fordamper igen. Samtidig genoprettes elasticiteten i huden og de naturlige fugtreserver fyldes op. Din hud vil hurtigt opleve en god fornemmelse og få vitalitet, glød og fylde. Med Comfort Zone, Hydramemory serien tilfører du fugt til din hud, som ikke selv kan lave den. Den vil føles mere smidig og rar at være i. Når hudens fugtdepoter ikke er fyldt vil fine linjer og rynker blive mere tydelige. Ved brug af Comfort Zone, Hydramemory vil din hud komme til at se mere opstrammet ud.

Alle kan opleve huden udtørrer i perioder og de største syndere til det er sol, blæst, frost, brug af ren vand, søvnmangel og hvis du bruger skrappe hudprodukter der ikke passer til din hud. Det vil ikke hjælpe dig, at påføre en fed creme, da denne slet ikke vil kunne trænge ind i huden, men blot vil ligge som en film uden på huden.

Har du brug for hjælp til, at sammensætte en god pleje rutine, så tøv ikke med at sende os en mail. Du får hjælp af en uddannet kosmetolog der arbejder med disse problemer dagligt. Skriv på info@hudplejeonline.dk

ØJEBLIKKELIGT:

95% af testpanelet oplevede at huden øjeblikkeligt blev bedre fugtet*

90% af testpanelet oplevede at huden øjeblikkeligt blev blødere og glattere*

EFTER EN UGE:

100% af testpanelet oplevede at huden var mere smidig og elastisk*

100% af testpanelet oplevede at huden fisk en friskere og sundere glød*

EFTER TO UGER:

90% af testpanelet oplevede en mere ensartet hudtone og sundere teint*

*Kliniske tests udført ved uafhængige laboratorier _ panel af 20 kvinder

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare