Brug koden "fødselsdag3" og spar 20% på ikke i forvejen nedsatte produkter*

Her er prisen presset helt i bund >> Klik her

Comfort Zone, Remedy, Cream-to-oil, 150 ml. Abonnement

Hver 3. måned

191,00 kr. / 3. måned

Ved at købe Remedy, Cream-to-oil på abonnement får du automatisk tilsendt en ny pakke, så du ikke løber tør.

Du sparer 15% og får fri fragt.

Vi anbefaler du vælger hver 2. måned, så du ikke løber tør.

1
+
Køb
Beskrivelse
Fordelene ved abonnement
Anvendelse
Ingredienser
Remedy serien er til dig der

Comfort Zone, Remedy, Cream-to-oil er en meget mild rense creme der beroliger din hud. Den fjerner effektivt dagens snavs, makeup og forurening. Comfort Zone, Remedy, Cream-to-oil er til alle hudtyper, men især den sensitive hud der har brug for mildere, men stadig effektive ingredienser. Den renser din hud i dybden uden at udtørre den og så beroliger og blødgør den huden.

Comfort Zone, Remedy, Cream-to-oil sørger for din hud efterlades ren og blødgjort, så den ikke bliver irriteret og stresset, når du kommer Remdy Toner, Remedy Serum og Remedy Cream på efterfølgende.

Glutenfri og vegansk.

Med dette abonnement er du sikker på du ikke løber tør for dine favorit plejeprodukter. Du vælger selv intervallet på, hvor ofte du ønsker pakken.

Ved at tilmelde dig abonnements ordningen får du disse fordele:

  • Din pakke leveres fast, som du ønsker det.
  • Du får altid 15% rabat.
  • Fri fragt til Postnord pakkeshop.
  • Du kan opsige fra dag til dag ved, at logge ind på din profil eller sende os en mail.
  • Der er ingen binding.

Der er ingen skjulte gebyrer eller opsigelsesvarsel. Pengene trækkes automatisk på din konto, når vi sender din pakke og du behøver ikke tænke på, at skulle huske at få købt nyt.

Der er ingen bindingsperiode hos Hudplejeonline og du kan opsige dit abonnement indtil dagen før den næste forsendelsesdato.

Når du bestiller første gang registrerer vi dine leverings- og betalings oplysninger. Pengene trækkes så automatisk, når vi sender din bestilling.

Dine oplysninger gemmes til dine efterfølgende leveringer. Vi har sikker betaling og bruger SSL til at kryptere din forbindelse, så dine personlige oplysninger ikke deles.

Vi sender til nærmeste pakkeshop med Postnord og forventet leveringstid er 1-2 dage.

Comfort Zone, Remedy, Cream-to-oil kan bruges dagligt både morgen og aften. For at få det allerbedste resultat anbefales det altid at rense huden 2 gange efter hinanden for, at få al snavs fjernet fra huden. Fugt huden og masser Cream-to-oil rundt i ansigtet. Skyl af med lunken vand og gentag.

Herefter kan du med fordel bruge REMEDY TONER.

CAPRYLIC/CAPRIC  TRIGLYCERIDE,  AQUA  /  WATER  /  EAU,  POLYGLYCERYL-10  MYRISTATE,  GLYCERIN, PROPANEDIOL,  1,2-HEXANEDIOL,  COCAMIDOPROPYL  BETAINE,  SCLEROCARYA  BIRREA  SEED  OIL, SODIUM  ACRYLATES/BEHENETH-25  METHACRYLATE  CROSSPOLYMER,  HYDROGENATED  POLYDECENE, XANTHAN  GUM,  CAPRYLHYDROXAMIC ACID,  CITRIC  ACID,  LAURYL GLUCOSIDE.

Remedy produkter fra Comfort Zone hjælper din hud med at komme i balance igen. Den beroliger og styrker din hud. 

Remedy produkter fra Comfort Zone hjælper især din hud der er fin, tynd og skrøbelig. Måske føles den irriteret og tør. Den blusser ofte op og kan være intolerant eller allergisk. Måske føler du den er hypersensitiv.

Remedy produkter fra Comfort Zone hjælper din hud ud af den onde cirkel den befinder sig i. Dens aktive ingredienser styrker din huds forsvar og beroliger den. Den øger din huds prebiotiske forsvar og starter med at genopbygge din hud i dybden.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare