Brug koden "fødselsdag3" og spar 20% på ikke i forvejen nedsatte produkter*

Her er prisen presset helt i bund >> Klik her

Comfort Zone, Remedy pakke, Sommer og Rosacea

Hver måned

1.131,20 kr. / måned

Køb dine favorit produkter fra Remedy Serien på abonnement og få dem leveret direkte til døren, så du ikke løber tør. Normal prisen for alle 4 produkter er 1414 kr.

Du sparer 20% og får fri fragt.

Vi anbefaler du får den med 2. måneders interval, så du ikke løber tør.

1
+
Køb
Beskrivelse
Fordelene ved abonnement
Remedy serien er til dig der

Remedy pakken er lavet med 4 plejeprodukter der hjælper din hud, hvis den er sart, sensitiv, har rosacea eller er hypersensitiv. Produkterne hjælper med, at få din hud i balance igen og styrke den.

Med Remedy pakken på abonnement får du:

1 x Cream-to-oil - En mild rense creme der beroliger din hud. Den fjerner effektivt dagens snavs, makeup og forurening.

1 x Toner - Giver din hud øjeblikkelig beroligelse og en dejlig følelse af velvære. Din hud får en følelse af at blive forfrisket og så vil den blive blødgjort, mens den kommer i balance igen.

1 x Cream - Beskytter og genopbygger sart hud der har en tendens til at fedte, have udbrud eller hvis du lider af rosacea. Den skaber en positiv bakterieflora på din hud og beroliger.

1 x Serum Den giver høj beskyttelse og hjælper med at reducere rødmen og den varme blussen huden kan have. Den styrker, reparere og beroliger huden. Den er rødmedæmpende og din huds barriere styrkes gradvist, så den bedre kan stå imod ydre faktorer.

Glutenfri og vegansk.

Med dette abonnement er du sikker på du ikke løber tør for dine favorit plejeprodukter. Du vælger selv intervallet på, hvor ofte du ønsker pakken.

Ved at tilmelde dig abonnements ordningen får du disse fordele:

  • Din pakke leveres fast, som du ønsker det.
  • Du får altid 20% rabat.
  • Fri fragt til Postnord pakkeshop.
  • Du kan opsige fra dag til dag ved, at logge ind på din profil eller sende os en mail.
  • Der er ingen binding.

Der er ingen skjulte gebyrer eller opsigelsesvarsel. Pengene trækkes automatisk på din konto, når vi sender din pakke og du behøver ikke tænke på, at skulle huske at få købt nyt.

Der er ingen bindingsperiode hos Hudplejeonline og du kan opsige dit abonnement indtil dagen før den næste forsendelsesdato.

Når du bestiller første gang registrerer vi dine leverings- og betalings oplysninger. Pengene trækkes så automatisk, når vi sender din bestilling.

Dine oplysninger gemmes til dine efterfølgende leveringer. Vi har sikker betaling og bruger SSL til at kryptere din forbindelse, så dine personlige oplysninger ikke deles.

Vi sender til nærmeste pakkeshop med Postnord og forventet leveringstid er 1-2 dage.

Remedy produkter fra Comfort Zone hjælper din hud med at komme i balance igen. Den beroliger og styrker din hud. 

Remedy produkter fra Comfort Zone hjælper især din hud der er fin, tynd og skrøbelig. Måske føles den irriteret og tør. Den blusser ofte op og kan være intolerant eller allergisk. Måske føler du den er hypersensitiv.

Remedy produkter fra Comfort Zone hjælper din hud ud af den onde cirkel den befinder sig i. Dens aktive ingredienser styrker din huds forsvar og beroliger den. Den øger din huds prebiotiske forsvar og starter med at genopbygge din hud i dybden.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare