Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Skin Regimen, Rejuvenating Kit

1.045,00 kr.
783,75 kr.
Varenummer: 7103
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Skin Regimen, Cleansing Gel
Skin Regimen, Tripeptide Cream
Skin Regimen, 1,85 Hyaluronic Booster
Skin Regimen - Modgift til tidens livsstil

Comfort Zone, Skin Regimen, Rejuvenating Kit indeholder dine 3 favorit produkter fra linjen Skin Regimen. 

Skin Regimen, Cleansing Cream, 40 ml.

Skin Regimen, Tripeptide Cream, 12 ml.

Skin Regimen, HA Booster, Hand Cream, 25 ml.

Læs mere om produkterne herunder eller klik på navnene.

Skin Regimen, Cleansing Gel er en mild multifunktionel rensecreme der effektivt fjerner makeup, støv, urenheder og solfilter. Denne rens kan anvendes af både mænd og kvinder. Den har bevist en effekt mod ioxidativ stress i huden, som er den luftforurening din hud udsættes for hver dag.  Comfort Zone, Skin Regimen, Cleansing Cream har en naturlig aroma, som virker afbalancerende og styrkende på krop og sind. Konsistensen er cremet hvis og den er ikke udtørrende på huden. Den kan bruges i hele ansigtet også på øjnene.

Den fjerner op til 98% af den luftforurening der ligger på huden helt ned i partikelstørrelse 2,5 hvilket vil sige at det er det mindste der kan sidde i porerne. Så den er virkelig effektiv. Brug den gerne to gange efter hinanden.

Comfort Zone, Skin Regimen, Cleansing Cream kan anvendes morgen og aften og den kan benyttes af alle hudtyper.Comfort Zone, Skin Regimen, Tripeptide Cream er den beskyttende dagscreme, som også fugter huden. Cremen er masserbar og når den påføres lindres muskelspændinger i ansigtet. Huden opstrammes og fine linjer og rynker reduceres. Comfort Zone, Skin Regimen, Tripeptide Cream indeholdePalmitoyl Tripeptide-5, Mælkebøtteekstrakt og Longevity ComplexTM, som gør huden mere kompakt, blød og meget mere strålende. 

Gode ting at vide:

 • 96% naturlige ingredienser. 
 • PH 5-6,5.
 • Fri for syntetisk duft, silikoner, SLES, SLS. 
 • Velegnet til veganere. 
 • Produceret med energi fra vedvarende ressourcer.
 • CO2-kompenseret emballage. 
 • FSC-certificeret papir.

Comfort Zone, Skin Regimen, 1,85 Hyaluronic Booster er et opstrammende og fugtgivende boost med et koncentrat af micro, makro og tværbundet, samt Longevity ComplexTM. Din hud boostes og fyldes op med hyaluronic, hvilket gør at fine linjer og rynker mindskes synligt. Comfort Zone, Skin Regimen, 1,85 Hyaluronic Booster giver huden fugt og hjælper tør hud med igen at holde fugten i huden.

Comfort Zone, Skin Regimen, 1,85 Hyaluronic Booster anvendes når du begynder at se de første tegn på ældning. Din hud kan også være dehydreret og stresset.
Gode ting at vide:

 • 99,2% naturlige ingredienser. 
 • PH 5,3-6,3.
 • Fri for syntetisk duft, silikoner, SLES, SLS. 
 • Velegnet til veganere. 
 • Produceret med energi fra vedvarende ressourcer.
 • CO2-kompenseret emballage. 
 • FSC-certificeret papir.

Skin Regime serien fra Comfort Zone er et klinisk dokumenteret unisex brand der aktivt modvirker hudens accelererende ældning, som skyldes uhensigtsmæssige valg af livsstil og miljøfaktorer udefra. Serien henvender sig til aldersgruppen 20-55 år, hvis hud rammes af 80% ældning i denne alder.

Skin Regime serien fra Comfort Zone beskytter din hud mod stress den udsættes for fra blandt andet:

Psykisk stress - Forstyrret og for lidt søvn - Skærm stråling - Sukkerindtag - Stille siddende indeliv - Junkfood - forurening.

Skin Regime serien fra Comfort Zone giver dig en renere, sundere og stærkere hud - Længere!

Denne serie er en unisex serie der henvender sig til både mænd og kvinder. Mænd kan med fordel bruge serien hele livet, mens kvinder skal stoppe, når de kommer til menopausen, da huden da vil få brug for noget andet.

Skin Regime serien fra Comfort Zone serien er designet til at møde nutidens stressede hud der får nye behov. Du finder et godt udvalg af boostere og stærkt koncentrerede formler. Skin Regimen anbefaler et tretrinsregime til hudens sundhed og glød.

Rens - Korriger - Beskyt

Skin Regime serien fra Comfort Zone tænker meget over emballagen og derfor er al emballge fremstillet i co2- neutrale produktion. Det er genanvendelige emballager og de er lavet af green PE plast, som er en nedbrydelig polythylen fremstillet af sukkerør.

Skin Regime serien fra Comfort Zone er

Fri for silikoner, syntetisk duft, animalske derivater, mineralolie, kunstige farvestoffer, SLS og SLES. Velegnet til veganere. 

Klinisk dokumenteret effektivitet. Dermatologisk testet.

Lavet i Italien med vedvarende ressourcer. 

Genanvendelig CO2-kompenseret emballage. 

FSC-certificeret papir. 

100% naturlig aroma

Har du periodal dermatitis, rosacea osv så er denne serie ikke sagen.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare