Comfort Zone, Skin Regimen, Urban Detox Gift Collection

449,00 kr.
224,50 kr.
Varenummer: 7100
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Skin Regimen, Cleansing Gel
Skin Regimen, Enzymatic Powder Peel
Skin Regimen - Modgift til tidens livsstil

Comfort Zone, Skin Regimen, Urban Detox Gift Collection indeholder dine 2 favorit produkter fra linjen Skin Regimen.

Skin Regimen, Cleansing Cream, 150 ml.

Enzymatic Powder Peel, 70 gram.

Læs mere om produkterne herunder eller klik på navnene.

Skin Regimen, Cleansing Gel er en mild multifunktionel rensecreme der effektivt fjerner makeup, støv, urenheder og solfilter. Denne rens kan anvendes af både mænd og kvinder. Den har bevist en effekt mod ioxidativ stress i huden, som er den luftforurening din hud udsættes for hver dag.  Comfort Zone, Skin Regimen, Cleansing Cream har en naturlig aroma, som virker afbalancerende og styrkende på krop og sind. Konsistensen er cremet hvis og den er ikke udtørrende på huden. Den kan bruges i hele ansigtet også på øjnene.

Den fjerner op til 98% af den luftforurening der ligger på huden helt ned i partikelstørrelse 2,5 hvilket vil sige at det er det mindste der kan sidde i porerne. Så den er virkelig effektiv. Brug den gerne to gange efter hinanden.

Comfort Zone, Skin Regimen, Cleansing Cream kan anvendes morgen og aften og den kan benyttes af alle hudtyper.Comfort Zone, Skin Regimen, Enzymatic Powder Peel er en enzyme peeling der trænger dybt ned i huden og løsner skidtet. Du vil kunne mærke lidt korn fra papayaen, men det er ikke en scrub. Comfort Zone, Skin Regimen, Enzymatic Powder Peel opløser bindinger mellem de døde hudceller oppe i de øverste hudlag, så vi kommer af med de ophobede og forhornede hudceller, der kan give en grå og trist hudoverflade.

Comfort Zone, Skin Regimen, Enzymatic Powder Peel indeholder blandt andet rismelspulver, papaya enzym og afgiftende detox. Din hud vil blive glattere, mere strålende og få et sundt udseende.

Godt at vide:

  • 64% ingredienser med naturlig oprindelse.
  • Fri fra syntetisk duft, silikoner, SLES, SLS.
  • Velegnet til veganere.
  • Fremstillet med energi fra vedvarende ressourcer.
  • CO2-kompenseret emballage.
  • FSC-certificeret papir.

Skin Regime serien fra Comfort Zone er et klinisk dokumenteret unisex brand der aktivt modvirker hudens accelererende ældning, som skyldes uhensigtsmæssige valg af livsstil og miljøfaktorer udefra. Serien henvender sig til aldersgruppen 20-55 år, hvis hud rammes af 80% ældning i denne alder.

Skin Regime serien fra Comfort Zone beskytter din hud mod stress den udsættes for fra blandt andet:

Psykisk stress - Forstyrret og for lidt søvn - Skærm stråling - Sukkerindtag - Stille siddende indeliv - Junkfood - forurening.

Skin Regime serien fra Comfort Zone giver dig en renere, sundere og stærkere hud - Længere!

Denne serie er en unisex serie der henvender sig til både mænd og kvinder. Mænd kan med fordel bruge serien hele livet, mens kvinder skal stoppe, når de kommer til menopausen, da huden da vil få brug for noget andet.

Skin Regime serien fra Comfort Zone serien er designet til at møde nutidens stressede hud der får nye behov. Du finder et godt udvalg af boostere og stærkt koncentrerede formler. Skin Regimen anbefaler et tretrinsregime til hudens sundhed og glød.

Rens - Korriger - Beskyt

Skin Regime serien fra Comfort Zone tænker meget over emballagen og derfor er al emballge fremstillet i co2- neutrale produktion. Det er genanvendelige emballager og de er lavet af green PE plast, som er en nedbrydelig polythylen fremstillet af sukkerør.

Skin Regime serien fra Comfort Zone er

Fri for silikoner, syntetisk duft, animalske derivater, mineralolie, kunstige farvestoffer, SLS og SLES. Velegnet til veganere. 

Klinisk dokumenteret effektivitet. Dermatologisk testet.

Lavet i Italien med vedvarende ressourcer. 

Genanvendelig CO2-kompenseret emballage. 

FSC-certificeret papir. 

100% naturlig aroma

Har du periodal dermatitis, rosacea osv så er denne serie ikke sagen.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare