Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Skin Regimen Daily Kit*

369,00 kr.
276,75 kr.
Varenummer: 7116
Måske du også kan bruge denne
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Cleansing Cream
Tripeptide Cream
Remedy serien

Comfort Zone, Skin Regimen Daily Kit indeholder 2 bestseller produkter fra Comfort Zone fra linjen Skin Regimen. Denne linje henvender sig til dig der vil beskytte din hud mod dagens stress fra blandt andet 

Psykisk stress - Forstyrret og for lidt søvn - Skærm stråling - Sukkerindtag - Stille siddende inde liv - Junkfood - forurening.

Skin Regime serien fra Comfort Zone giver dig en renere, sundere og stærkere hud - Længere!

Skin Regimen, Cleansing Cream, 75 ml.

Skin Regimen, Tripeptide Cream,  40 ml.

Læs mere om produkterne herunder eller klik på navnene.

Comfort Zone, Skin Regimen, Cleansing Cream er en mild multifunktionel rensecreme der effektivt fjerner makeup, støv, urenheder og solfilter. Denne rens kan anvendes af både mænd og kvinder. Den har bevist en effekt mod ioxidativ stress i huden, som er den luftforurening din hud udsættes for hver dag. Comfort Zone, Skin Regimen, Cleansing Cream har en naturlig aroma, som virker afbalancerende og styrkende på krop og sind. Konsistensen er cremet hvis og den er ikke udtørrende på huden. Den kan bruges i hele ansigtet også på øjnene.

Den fjerner op til 98% af den luftforurening der ligger på huden helt ned i partikelstørrelse 2,5 hvilket vil sige at det er det mindste der kan sidde i porerne. Så den er virkelig effektiv. Brug den gerne to gange efter hinanden.

Comfort Zone, Skin Regimen, Cleansing Cream kan anvendes morgen og aften og den kan benyttes af alle hudtyper.

Comfort Zone, Skin Regimen, Tripeptide Cream er den beskyttende dagscreme, som også fugter huden. Cremen er massér bar og når den påføres lindres muskelspændinger i ansigtet. Huden opstrammes og fine linjer og rynker reduceres. Comfort Zone, Skin Regimen, Tripeptide Cream indeholdePalmitoyl Tripeptide-5, Mælkebøtteekstrakt og Longevity ComplexTM, som gør huden mere kompakt, blød og meget mere strålende. 

Gode ting at vide:

  • 96% naturlige ingredienser. 
  • PH 5-6,5.
  • Fri for syntetisk duft, silikoner, SLES, SLS. 
  • Velegnet til veganere. 
  • Produceret med energi fra vedvarende ressourcer.
  • CO2-kompenseret emballage. 
  • FSC-certificeret papir.

Remedy produkter fra Comfort Zone hjælper din hud med at komme i balance igen. Den beroliger og styrker din hud. 

Remedy produkter fra Comfort Zone hjælper især din hud der er fin, tynd og skrøbelig. Måske føles den irriteret og tør. Den blusser ofte op og kan være intolerant eller allergisk. Måske føler du den er hypersensitiv.

Remedy produkter fra Comfort Zone hjælper din hud ud af den onde cirkel den befinder sig i. Dens aktive ingredienser styrker din huds forsvar og beroliger den. Den øger din huds prebiotiske forsvar og starter med at genopbygge din hud i dybden.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare