Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Sun Soul, Conscious Bronze Kit

259,00 kr.
129,50 kr.
Varenummer: 7131
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Sun Soul Cream Gel Tan maximizer
Sun Soul Body Spray Milk
Øko-bæredygtig solbeskyttelse

I denne fine æske får du 2 af Sun Soul seriens favorit produkter.

De kommer i rejsestørrelser og passer perfekt ned i tasken, når du skal på tur eller ud og rejse.

1 x Sun Soul, Tan Maximizer, 60 ml. Læs mere her >>

1 x Sun Soul, Milk SPF30, 50 ml. Læs mere her >>

Comfort Zone, Sun Soul Cream Gel Tan maximizer er en farve aktiverende creme gel til både ansigt og krop. Den forbereder din hud på solens stråler, mens den forlænger og intensiverer den solbrune kulør. Den booster hudens eget naturlige forsvarsmekanismer mod fotoældning. Comfort Zone, Sun Soul Cream Gel Tan maximizer indeholder aktive ingredienser der arbejder effektivt og dybt i huden. Den indeholder blandt andet 

  • BIOMIMETISK PEPTIDE DNA-BESKYTTELSE (Korrigerer skader forårsaget af UV-stråler)
  • ACETYL TYROSIN ( Er en foreløber til melaning og den udløser hudens naturlige pigmenteringsproces)
  • ACEROLA kirsebær med højt indhold af C-vitamin

Comfort Zone, Sun Soul Cream Gel Tan maximizer er en SCIENCEBASED CONSCIOUS FORMULA™ uden silikone. Ved at bruge den får du et mere intens, ensartet og holdbar farve. Den beskytter mod anti-ageing og har en reparerende effekt på huden.

85% ingredienser af naturlig oprindelse.

Anbefales til alle hudtyper, hver dag året rundt.

Vegansk og glutenfri.

Comfort Zone, Sun Soul Body Spray Milk er en vandafvisende solcreme med anti-age indbygget. Som du sikkert ved er solen ofte en af de store syndere, når der kommer linjer og rynker i huden. Den har en høj UVA & UVB beskyttelse, som hindrer pigmentering i huden, samt photoældning. Comfort Zone, Sun Soul Body Spray Milk giver en silkeblød hud og den efterlader huden uden en fedtet overflade. Den absorberes hurtigt af huden og der kommer ikke hvide mærker. 

Comfort Zone, Sun Soul Body Spray Milk er en SCIENCE-BASED CONSCIOUS FORMULA™ uden silikone, men med masser af aktive ingredienser der er gode til din hud:

  • ACEROLA kirsebær med højt indhold af C-vitamin
  • UVA- OG UVB-FILTRE 
  • Biomimetisk DNA defence peptid -  (Korrigerer skader forårsaget af UV-stråler)

72% ingredienser af naturlig oprindelse.

Anbefales til alle hudtyper, hver dag året rundt.

Husk at hvis den skal virke skal den påsmøres hver anden time.

Vegansk og glutenfri.

Water Soul serien er lavet med omtanke på miljøet! Solcreme kan nedbryde havets koraller, så hvis du opholder i vandet, surfer, dykker osv. er det vigtigt at tænke på. 4.000 til 6.000 ton solfiltre vaskes årligt af ude i havet på verdensplan. Ophobning af disse svært nedbrydelige substanser, herunder de fysiske filtre, forstyrrer havenes økosystemer. Næsten 30% af klodens koralrev er gået tabt inden for de sidste 30 år! Dette skyldes mange faktorer og solfiltre er blot en ud af mange, MEN også en ting vi alle nemt kan ændre på ved at vælge den rigtige solbeskyttelse. 

At undgå de kemiske filtre oxybenzone, octocrylene, octinoxate i solcreme er vigtigt, da disse dræber de mikroorganismer korallerne er afhængige af, for at kunne overleve. De fysisk filtre titanium dioxid og zink oxid, er desværre ikke en løsning, da de ophobes i selve korallerne og øger den negative påvirkning. De fysiske filtre er desuden ikke vandfaste og kræver ingredienser der er svært bio-nedbrydelige, for at blive det. 

Comfort Zone har derfor her set hele vejen rundt om problematikken og skabt en bæredygtig solcreme der er koralvenlig, hudvenlig og miljøvenligt emballeret under CO2 neutral produktion. At cremen samtidig har maksimal vandafvisende effekt er både en fordel for brugeren og havmiljøet, da det giver mindst mulig afvaskning fra huden!

Water Soul serien er uden solfilte der vurderes skadelige for koralrevene og flaskerne den kommer i er lavet af 100% genbrugsplast.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare