Brug koden "fødselsdag3" og spar 20% på ikke i forvejen nedsatte produkter*

Her er prisen presset helt i bund >> Klik her

Comfort Zone, Sun Soul Aftersun Face & Body Cream, 200 ml.

239,00 kr.
191,20 kr.
Varenummer: 7148
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Sun Soul serien er til dig der

Sun Soul Aftersun Face & Body Cream er en blød og velduftende aftersun creme, som virker let og forfriskende på huden. Den hjælper aktivt huden med at blive revitaliseret og repareret. Du finder alderbekæmpende, blødgørende og lindrende ingredienser i og den er særdeles god til at genoprette hudens fugtbalance og berolige rød hud.

Sun Soul Aftersun Face & Body Cream giver øjeblikkelig lindring efter en dag i solen og din hud efterlades silkeblød og klar til solbadning igen dagen efter. Den absorberes hurtigt af huden og har en ikke fedtende konsistens, så du ikke klisterer efter påføring.

Sun Soul Aftersun Face & Body Cream indeholder blandt andet BIOMIMETISK PEPTIDE DNA-BESKYTTELSE, som korrigerer skader forårsaget af UV-stråler. EKSTRAKT AF ECOCERT-CERTIFICERET PHYSALIS ANGULATA, som beroliger og lindrer huden. ALOE VERA SAFT der er kendt for at berolige, forfriske og lindre huden.   

95,5% ingredienser af naturlig oprindelse. 

92,1% biologisk nedbrydelige råmaterialer inklusive vand

Anbefales til alle hudtyper.

Vegansk og glutenfri.

Comfort Zone, Sun Soul Aftersun Body masseres ind i huden efter solbadning. Brug den efter du har været i bad og vasket solfilter af huden.

Comfort Zone, Sun Soul serien har et bredt udvalg af aktive og beskyttende solprodukter. Serien er lavet med henblik på at give beskyttelse mod solens stråler og de skader disse forårsager. Ved at bruge solcreme mindsker du risikoen for solskoldning og forebygger de celleskader der kan ske i huden. Comfort Zone, Sun Soul serien består af produkter der forbereder din hud til solbadning, de plejer og reparerer efter eksponering og forlænger din nye flotte gyldne kulør. 

Comfort Zone, Sun Soul serien har fokus på huden og giver UVA/UVB beskyttelse med kstra lysstabile solfiltre. Den indeholder også de eksklusive DNA-DEFENSE PEPTIDER som giver antiageing. Samtidig er der fokus på havet, da op til 98% ingredienser er sikre for vandmiljøer, som koraler.

Serien er formuleret uden silicone, animalske udtræk, mineralsk olie, kunstige farvestoffer, PEG, EDTA/acrylater og er derfor særdeles velegnet til veganere.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare